Gå til indhold
Varemodtager Jakob Foged har 25-års jubilæum i Bygma Silkeborg den 1. august
Varemodtager Jakob Foged har 25-års jubilæum i Bygma Silkeborg den 1. august

Nyhed -

25 år med venskaber på arbejdet og variation i jobbet

Jakob Foged, der er varemodtager i Bygma Silkeborg, kan fejre 25-års jubilæum den 1. august

Egentlig var det lidt af en tilfældighed at Jakob som helt ung kom i lære i trælastbranchen. Efter at have fuldført en handelsuddannelse, så Jakob Foged et opslag fra Reimar Silkeborg Tømmerhandel (som senere blev til Bygma Silkeborg) som søgte en elev. Som en del af uddannelsen, kom han i turnus og prøvede kræfter med både salgsafdeling, trælast og køkkenudstilling. Jakob syntes så godt om arbejdspladsen, at han fik lyst til at blive.

Større effektivitet
Det var særligt trælasten der fangede hans interesse, og Jakob var heldig at blive tilbudt fast ansættelse efter læretiden; først som lagerekspedient, senere som varemodtager. Både jobbet og Bygma Silkeborg har udviklet sig meget i de 25 år Jakob har været ansat. ”Det var en stor arbejdsplads, og selvom vi i dag er færre ansatte, er vi langt mere effektive. Som varemodtager har jeg bl.a. ansvar for, at de varer vi får leveret stemmer overens med følgesedlen, og at lageret passer”, fortæller Jakob. ”Det foregår elektronisk og med stor præcision. Tidligere kunne de håndskrevne sedler godt flagre lidt rundt, og vi skulle nogle gange bruge tid på at lede efter dem. Det kunne aldrig ske i dag”.

Variation og venskaber
Men selvom lagerstyring og mange andre ting er sat i system finder Jakob Foged aldrig jobbet ensformigt. ”Der sker nye ting hele tiden, og der er ikke to dage, der er ens” siger han. ”Samspillet med kollegerne fylder også på den positive side. Mange af os har været ansat i Bygma Silkeborg i mange år. Der er opstået flere private venskaber og vi er gode til, i hele teamet, at lave fælles arrangementer uden for arbejdstid. Det er absolut medvirkende til at jeg er glad for mit arbejde”.

Jakob Foged kommer oprindelig fra Grauballe. I dag bor han med sin hustru Marianne og parrets to børn Oskar på 8 år og Mikkeline på 11 år i Buskelund ved Silkeborg. Når tiden tillader det, holder Jakob af at dyrke løb, fitness og skiløb.

25-års jubilæet markeres fredag den 7. august fra kl. 13.00 med fadøl og pølser i Bygma Silkeborg for kunder, medarbejdere og venner af huset.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783