Gå til indhold
Salgschef Michael Rasmussen fra Bygma Nykøbing F har 25-års jubilæum den 1. oktober.
Salgschef Michael Rasmussen fra Bygma Nykøbing F har 25-års jubilæum den 1. oktober.

Nyhed -

25-års jubilar brænder for at gøre en god handel

Salgschef Michael Rasmussen fra Bygma Nykøbing F har 25-års jubilæum den 1. oktober

Michael Rasmussen er kendetegnet ved et stort sælger-gen, og har beskæftiget sig med køb og salg så længe han kan huske. ”Mit hjerte banker for handel og det gode købmandskab, og jeg har, siden jeg var barn, købt og solgt alt muligt.”

Valgte trælastvejen
De sidste 25 år er det dog handel i byggebranchen, der overvejende har optaget Michael Rasmussen. Efter handelsskolen startede han som elev i C. Aarslew-Jensen i Nykøbing F, hvor han valgte at gå trælastvejen. Forretningen beskæftigede sig oprindelig med murermaterialer, men gradvist kom der mere og mere trælast i sortimentet, indtil den - ved Bygmas overtagelse i april 2021 - havde udviklet sig til en fuld trælast med en velfungerende logistik for de professionelle håndværkere.

En god forretning
”Det var en spændende rejse at være med på” siger Michael videre. ”Efter elevuddannelsen blev jeg fastansat som trælastsælger, og med tiden kom der flere og flere ansatte. Jeg har gennem alle årene været virkelig glad for mit arbejde og for mine relationer til kunder og kollegaer. Men mest af alt elsker jeg at lave en god forretning. Det er det, der driver mig og det, der får mig til at glæde mig til at komme på arbejdet hver dag”.

Nye muligheder
I forbindelse med at forretningen blev til Bygma Nykøbing F blev Michael Rasmussen udnævnt til salgschef, og der har været ekstra travlt det sidste halve år bl.a. med at indføre ny branding, nye leverandører, og mange nye varer. ”Kultur og værdier er dog meget de samme som før. Her er en god stemning og stor handlefrihed, når man bruger sin fornuft. Vi har alle skullet sætte os ind i nye systemer, og kunderne har skullet lære Bygma at kende. Jeg synes det går rigtig godt, og jeg er glad for de nye muligheder det giver, at være en del af en stor koncern”.

Michael Rasmussen er født og opvokset i Nykøbing F. Han bor sammen med sin hustru Rikke og deres børn Kaja på 11 og Noam på 8 i nordbyen. Han dyrker fortsat sin interesse for køb og salg, og ejer sammen med sin hustru et antal udlejningsejendomme. I fritiden spiller Michael også trommer i et orkester.

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37