Gå til indhold
Sælger Søren Andresen, fra Bygma Sønderborg, har 25-års jubilæum den 1. september.
Sælger Søren Andresen, fra Bygma Sønderborg, har 25-års jubilæum den 1. september.

Nyhed -

25-års jubilar der ved alt om el-værktøj

Søren Andresen, der er sælger i Bygma Sønderborg, har 25-års jubilæum den 1. september

Søren elsker følelsen af at kunne hjælpe en kunde med at finde de rigtige materialer og de rigtige løsninger til en given opgave. Som sælger i Bygma Sønderborgs butik motiveres han af at se tilfredse kunder gå ud ad døren, når en handel er afsluttet.

Specialist i el-værktøj
Søren har specialiseret sig i el-værktøj, som Bygma har et stort og varieret sortiment af. ”Der kommer mange nyheder, og det er spændende at sætte sig ind i de tekniske detaljer, så jeg kan vejlede håndværkskunderne bedst muligt” siger han. ”Her kommer mange håndværkere fra byen, der - ligesom vi - har haft utroligt travlt gennem hele Coronaperioden. Det kræver det rigtige værktøj, og jeg er glad for at kunne bringe min faglige viden i spil”.

Talent for salg
Fagligheden har Søren oparbejdet gennem nu 25 år i branchen. Han kom i trælastlære direkte fra handelsskolen. Egentlig startede han i en tysk tømmerhandel, der ville etablere sig i Danmark, men den gik konkurs, så uddannelsen blev fuldført hos Bygma Als i Guderup, hvor han bagefter blev fastansat. Her arbejdede Søren først på lageret, og blev siden kørselsforvalter. Han blev opfordret til at søge salgsvejen og blev salgskonsulent i Bygma Als. Efter nogle år ønskede Søren at arbejde i en lidt større Bygma og søgte derfor til Bygma Sønderborg.

Har gjort indtryk
Når Søren ser tilbage på de 25 år der nu er gået, er der særligt to begivenheder, der har printet sig i bevidstheden. Den første er december-orkanen i 1999, der gik værst ud over Syd- og Sønderjylland. ”Folk manglede alt; tage, lader, bygninger, stalde” siger han. ”De kommende år havde vi ekstraordinært travlt med at levere materialer. Den anden er Finanskrisen i 2007-09, hvor telefonen holdt op med at ringe nærmest fra den ene dag til den anden. Det var mærkeligt at opleve, men det kom jo heldigvis i gang igen”.
Derudover er det minderne om de mange gode oplevelser, både fagligt og socialt, som Søren har haft med kollegerne i Bygma Sønderborg, som han særligt vil huske.

Søren Andresen bor i hus i Broager sammen med sin kone Janni og deres 17-årige søn. Han holder af at hygge om familien, og laver ofte gourmetmad sammen med en kollega. Senest har Søren deltaget i et aftenkursus i mexicansk madlavning, og han kan sagtens stå i køkkenet en hel dag for at fremtrylle lækre retter.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37