Gå til indhold
Gitte Rishøj, der er debitorchef i Bygmas Regionsadministration Nord, har 40-års jubilæum den 3. januar 2023
Gitte Rishøj, der er debitorchef i Bygmas Regionsadministration Nord, har 40-års jubilæum den 3. januar 2023

Nyhed -

40-års jubilar i Bygmas Regionsadministration Nord

Gitte Rishøj, der er debitorchef i Bygmas Regionsadministration Nord, kan fejre 40-års jubilæum den 3. januar 2023

Gitte havde egentlig planlagt at læse jura efter handelsskolen. Men en dag faldt hun tilfældigt over et jobopslag om en elevplads i Tømmerhandlen Hjørrings bogholderiafdeling (i dag Bygma Hjørring), og kunne ikke modstå denne chance for at komme ud i erhvervslivet og få konkret erfaring.

Karrieren tager fart
Efter blot et år som elev i Tømmerhandlens bogholderiafdeling, blev Gitte overflyttet til en af virksomhedens øvrige forretninger, hvor hun skulle varetage bogholderiet. Der gik ikke længe før Gitte agerede som ’chef’, med ansvar for samtlige administrative bogholderi-opgaver. Det blev til fire gode år, inden Gitte kom tilbage til Tømmerhandlen i Hjørring. Efter endt elevtid tog hun en merkonomuddannelse i ledelse.

Gennem de 40 år hun nu har arbejdet i Bygma har både virksomheden og Gitte selv gennemgået en stor arbejdsmæssig udvikling, og hun har tilegnet sig en bred vifte af erfaring inden for branchen, og er nu debitorchef for Region Nords 11 filialer.

Gode oplevelser
Når Gitte ser tilbage på de 40 år der er gået, er der ingen tvivl om, at hendes største karrieremæssige bedrift var, da hun blev tilbudt jobbet, som debitorchef for Region Nord tilbage i 2013. ”Jobbet motiverer mig meget, og jeg får også mulighed for at udleve min interesse for jura, da der er mange juridiske aspekter i mit arbejde”, tilføjer hun. Når Gitte er blevet i Bygma i 40 år, skyldes det bl.a. det kollegiale sammenhold, de faglige udfordringer og de mange gode relationer, som hun med tiden har opbygget med kunderne.

Gitte Rishøj, der er født og opvokset i Hjørring bor på en fredet, renoveret skole i Sindal. Hun nyder naturen og tilbringer meget tid i skoven og i sit dejlige sommerhus ved vandet. Gitte har to voksne børn; Emma og Emil og glæder sig til, at hun snart får et barnebarn.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783