Gå til indhold
Bygma ansætter bæredygtighedskonsulent for Østdanmark

Nyhed -

Bygma ansætter bæredygtighedskonsulent for Østdanmark

Jackie Jensen (42) er pr. 1. maj ansat som bæredygtighedskonsulent for Bygmas Region SØ og NØ. Han kommer til at indgå i Bygmas landsdækkende bæredygtighedsteam.

Med ansættelsen af Jackie Jensen, fortsætter Bygma oprustningen på bæredygtighed. Jackie Jensen er uddannet bygningskonstruktør og har desuden en håndværksmæssig baggrund som murer. Han kommer senest fra en stilling som bygningskonstruktør hos Friis Andersen Arkitekter, og har tidligere været ansat hos Lyngkilde, rådgivende ingeniørfirma. Inden da, drev han i en 10-årig periode sit eget murerfirma.

Et velkomment skridt i karrieren
”Jeg ser meget frem til at være med til at drive den bæredygtige dagsorden for Bygmas kunder og medarbejdere, og til at hjælpe med at realisere virksomhedens bæredygtighedsmål, ” siger Jackie Jensen. ”I mit tidligere job har jeg bl.a. efteruddannet mig som certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri, konsulent i Svanemærket byggeri og DGNB-konsulent. Jeg ser jobbet som bæredygtighedskonsulent i et nyt bæredygtighedsteam som et velkomment skridt videre i min faglige udvikling, ligesom jeg håber - sammen med dygtige kollegaer - at kunne gøre en forskel i relation til bæredygtigheds-agendaen”.

Jackie Jensens opgaver kommer bl.a. til at bestå i at vejlede kunder om certificeringer og miljøvaredeklarationer, samt at hjælpe dem med at komme i mål med dokumentation af deres certificeringsordninger.


Jackie Jensen bor i Næstved med sin kone og tre sønner. Fritiden bruges med familie og venner, fodbold, jagt og løbe- eller cykelture. Jackie får sin faste kontorplads i Bygma Roskilde, men kommer primært til at være ude hos Bygmas kunder på Sjælland.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783