Gå til indhold
Bygma anvender nu udelukkende digitale kanaler i sin markedsføring over for private kunder
Bygma anvender nu udelukkende digitale kanaler i sin markedsføring over for private kunder

Nyhed -

Bygma dropper trykte aviser til de private kunder

Bygma har truffet beslutning om udelukkende at anvende digitale kanaler i sin markedsføring af produktkampagner og tilbudsaviser. Det sker efter længerevarende test med en delvis udfasning af de trykte reklamer til private kunder.

”Baggrunden for beslutningen er vores gode erfaringer med digital markedsføring” siger Bygmas marketingdirektør Lasse Weien Svendsen. ”Danskerne har generelt taget det digitale univers til sig; flere og flere læser tilbudsaviser via websites, sociale medier eller apps. Mange fravælger at få reklamer i postkassen, ligesom antallet af Bygmas kunder, der aktivt tilmelder sig vores elektroniske nyhedsbreve er stærkt stigende.

De øgede omkostninger til distribution og papir - kombineret med miljøhensyn - har naturligvis spillet ind på vores beslutning om at droppe de trykte aviser, hvilket i øvrigt også giver en langt mere agil og kortere produktionsproces. Det giver på alle måder god mening”.

I stedet for de trykte aviser intensiverer Bygma nu sin digitale tilstedeværelse ved en omnichannel tilgang, så alle kampagner understøttes digitalt på sociale medier, nyhedsbreve og Instore-TV i forretningerne mv.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37