Gå til indhold
Bygmas App tilbyder en række funktioner, som skaber værdi for proff-kunderne i deres dagligdag.
Bygmas App tilbyder en række funktioner, som skaber værdi for proff-kunderne i deres dagligdag.

Nyhed -

Bygma øger tilgængeligheden med ny app til proff-kunder

Der har længe været stor travlhed i byggebranchen. Med en specialudviklet app har Bygma nu gjort det endnu lettere for sine håndværkskunder at bestille varer, finde produktdatablade, gennemse fakturaer og følgesedler mv via Bygmas Proff-platform. Kunderne har adgang til alle deres informationer via app’en, og behøver derfor ikke at logge på via browser på computer, telefon eller tablet, hvis de har et aktuelt behov for en bestemt vare eller vil bestille materialer hjem til lager, når der er en kort pause i en travl hverdag.

Let at bruge
”Med Bygmas nye app har vi forsøgt at gøre bestilling af varer til byggesagerne så enkel som muligt. Ved at scanne den stregkode man kan finde på varen, kan kunden nemt og hurtigt lægge sine varer i indkøbskurven,” fortæller afdelingschef i Bygma Online Peter Lippert. ”Når ordren er sendt, kan man vælge om man selv vil hente varerne i den lokale Bygma, eller om man ønsker levering fx direkte på byggepladsen”.

Hurtig adgang
Bygmas Proff-app indeholder en række enkle funktioner såsom søgning på varer og hurtig bestilling via stregkode-scanning. Det er også ved hjælp af scanning at Bygmas kunder hurtigt har adgang til sikkerhedsdatablade, tilbud og anden dokumentation. Og så er der selvfølgelig en rutevejledning til den nærmeste Bygma.

App’en, som hedder Bygma Proff  kan downloades via Appstore og Google Play.

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37