Gå til indhold
Sælger Ebbe Dehnert har 25 års-jubilæum i Bygma Jelling den 1. marts 2021.
Sælger Ebbe Dehnert har 25 års-jubilæum i Bygma Jelling den 1. marts 2021.

Nyhed -

En snestorm førte for 25 år siden til ansættelse i Bygma Jelling

Ebbe Dehnert, der er sælger i Bygma Jelling, har 25 års-jubilæum den 1 marts.

Det blev starten på et foreløbig langt arbejdsliv, da Ebbe Denert begyndte at handle i Bygma - som dengang hed Jelling Trælast - for at reparere på sit nyerhvervede karatmagerværksted i Jelling. Værkstedet var af ældre dato, og skulle omdannes til bolig for Ebbe og familien, så der blev købt mange byggematerialer i den lokale trælast.

14 dage blev til 25 år
Da en kraftig snestorm anrettede store skader på området, forhørte Ebbe Dehnert sig i trælasten om de ønskede hjælp til oprydningen. Han fik 14 dage til at få orden på tømmerpladsen, men opgaven førte til fast ansættelse og nu kan han fejre 25 års-jubilæum i Bygma Jelling.

Ebbe Dehnert blev hurtigt udnævnt til lagerforvalter med ansvar for lager og kørsel. Med tiden fik han mere kundekontakt, og hans arbejdsområde udviklede sig glidende til at være overvejende salg. Ebbe tager imod de udfordringer der byder sig, og de sidste 12-14 år har han været sælger i forretningen.

Bliver ved at udvikle sig
”Jeg elsker den menneskelige kontakt, og jeg motiveres af at lære kunderne og deres projekter at kende. Det er spændende at høre hvad folk brænder for, og at få lov til at vejlede dem om materialevalg og tilhørende lovgivning” siger han. ”Det betyder at jeg hele tiden skal være på forkant med de nyeste materialer og ny viden. På den måde bliver jeg også ved med at udvikle mig selv”.

Lokale kontakter
For Ebbe har det været 25 år fyldt med gode oplevelser med kunder og kolleger. Han nyder en snak over disken eller på p-pladsen og glæder sig over det stærke sammenhold i lokalområdet. Gennem årene har der været både skiture, racerløb og hyggelige skovture arrangeret af Bygma Jelling. ”Jeg glæder mig over de kontakter der bliver skabt på tværs af vores lille lokalsamfund, ikke blot til mellem os og kunderne, men også indbyrdes mellem vores kunder, der er gode til at bruge hinanden til forskellige håndværksprojekter”.

Privat er Ebbe Dehnert gift med den lokale sognepræst Birgitte. Tilsammen har de 4 børn og lige så mange børnebørn. To af børnene bor fortsat hjemme i den store embedsbolig i Kollerup, der danner rammen om mange arrangementer for sognets borgere. Ebbe og Birgitte er naturmennesker, og har indrettet shelters, bålpladser og mountainbike-baner i den nærliggende skov - og senest en lille æblelund - som de bruger fritiden på at vedligeholde til stor glæde for lokalområdet.


25-års jubilæet den 1. marts markeres internt med kollegerne i Bygma Jelling.

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783