Gå til indhold
Pladsmedarbejder Brian Lymann Iversen fra Bygma Kolding har 25-års jubilæum den 10. marts
Pladsmedarbejder Brian Lymann Iversen fra Bygma Kolding har 25-års jubilæum den 10. marts

Nyhed -

Fra lagerekspedient til vareindkøber med kundekontakt

Pladsmedarbejder Brian Lymann Iversen fra Bygma Kolding kan fejre 25-års jubilæum den 10. marts 2020.

Som nyuddannet maskinsnedker hos Ansager Møbler var Brian Lymann Iversen, i en årrække, med til at producere møbler til Tyskland og USA. Rejselysten trak i den unge Brian, og efter et kibbutzophold i Israel gik turen til Egypten. Derefter fik han arbejde hos en mindre tømrermester hvor der fortrinsvis var arbejde om sommeren.

Vareflow og ekstra service
I vinterperioden, hvor Brian videreuddannede sig inden for IT, blev han opfordret til at søge ind hos den lokale trælasthandel, som senere blev til Bygma Agerbæk. ”Jeg startede ugen efter; først som lagerekspedient og snart også som ferieafløser som lastbilchauffør” fortæller Brian Lymann Iversen. ”Sådan blev jeg ved i henved 20 år, og var glad for mit arbejde”.

Men for 5 år siden skiftede Brian, på eget initiativ, arbejdsområde. Han var på det tidspunkt kommet til Bygma Kolding, hvor han nu står for indkøb af varer til lageret, samtidig med at han ekspederer kunder. ”Jeg har et interessant job og en god hverdag” siger Brian. ”Jeg kan følge varens gang lige fra indkøb til den kommer ud til kunden, og jeg er altid ajour med de nyeste varer. Jeg bruger de erfaringer, jeg har opbygget gennem mange år på lageret til at vejlede kunderne, og jeg synes det er fantastisk, når jeg kan mærke, at jeg yder dem en god service”.

FDF, fodbold og menighedsråd
Privat er Brian på 22. år gift med Gitte, og sammen har de en søn på 17 år. Familien bor på en nedlagt landejendom i udkanten af Kolding. Brian var FDF’er i de første 20 år af sin ungdom, og derefter fodboldtræner gennem 11 år. Nu bruger han det meste af sin fritid som medlem af menighedsrådet.

25-års jubilæet den 10. marts markeres internt med frokost for kollegerne i Bygma Kolding. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783