Gå til indhold
Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland

Nyhed -

Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland

Tirsdag den 12. marts fik børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund fint besøg af ikke færre end 4 af de verdensberømte og guld-vindende danske håndboldherrer.

Bygma, som er hovedsponsor for det danske herrehåndboldlandshold, donerede 20.000 kr., som håndboldspillerne overrakte ved et event kun for børnene på julemærkehjemmet. Alle havde en helt fantastisk dag.

En dag de aldrig glemmer

Anders Zachariassen, Rasmus Lauge, Lasse Svan og Simon Hald havde taget turen til Sønderjylland, hvor de startede med at spise frokost sammen med børnene fra Julemærkehjemmet Fjordmark.

Herefter gik alle over til hjemmets samlingssal, hvor børnene fik overrakt hver en landsholdstrøje fra Bygma og et postkort med fotos af spillerne, som de 4 berømtheder skrev autografer på. Børnene fik lov til at stille spørgsmål, som spillerne velvilligt og på pædagogiske vis besvarede. Og bagefter var der tid til leg og håndboldhygge med de professionelle håndboldspillere.

”Det kan næsten ikke blive større” siger forstander Lasse Balsgaard. ”Mange af børnene har fulgt med i VM på TV, og det føltes næsten uvirkeligt at møde stjernerne i virkeligheden. Mange af disse børn oplever ikke ret meget derhjemme, så håndboldspillerne og Bygma har været med til at give dem en oplevelse de aldrig vil glemme”.

Donation der gør en forskel

Forstander Lasse Balsgaard tog med taknemmelighed imod checken fra Bygma. ”Tidligere udgjorde salget af julemærker en stor del af vores økonomiske fundament, men der er ikke mange der sender breve med posten længere, så vi er for en stor del afhængige af gaver og donationer. Derfor gør de 20.000 kr. fra Bygma en stor forskel og betyder, at vi kan tilbyde et godt ophold her på hjemmet til endnu flere udsatte børn”.

Markedschef Erik Yde fra Bygma siger. ”Vi har stor respekt for det arbejde Julemærkehjemmet gør for at styrke børnene og give dem selvtillid. Det vil vi gerne støtte. Og så er vi glade for at vi - med håndboldherrernes besøg – også har kunnet være med til at give dem en oplevelse ud over det sædvanlige”.

Nærmere oplysninger: Kommunikationsrådgiver Jytte Wolff-Sneedorff, tlf: 88511937 jws@bygma.dk

Fakta om Bygma Gruppen:

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere fordelt på ca. 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen omsatte i 2017 for 7,5 mia. DKK. 

Kategorier

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783