Gå til indhold
Jørn Ranum Zonesen fra Bygma Amager har 25 års jubilæum den 18. april
Jørn Ranum Zonesen fra Bygma Amager har 25 års jubilæum den 18. april

Nyhed -

Nordjyde, der blev Amagerkaner, har 25-års jubilæum i Bygma Amager

Jørn Ranum Zohnesen fra Bygma Amager kan fejre 25-års jubilæum den 18. april 2020

Jørn Ranum Zohnesen kan se tilbage til på et langt og spændende arbejdsliv; heraf de seneste 25 år i Bygma. Jørn Zohnesen kommer oprindelig fra Hanstholm, men har tilbragt det meste af sit voksenliv på Amager.

Som trælastuddannet inden for handel og kontor, og med en baggrund som sergent i Forsvarets Lægekorps, startede den unge Zohnesen som ekspedient på Tømmergården i Kastrup. Han havde i Hanstholm mødt en Københavner-pige, der tilbragte sine sommerferier i hans hjemby. Jørn Zohnesen flyttede til hovedstaden og giftede sig med Gunver, som han nu har været sammen med i 47 år.

Positive forandringer
Jobbet på Tømmergården gik godt; Jørn Zohnesen viste lederevner og fik, udover indkøb af træ, også ansvar for ansættelsen af nye medarbejdere. Gennem årene var han på mange lederkurser. Pudsigt nok blev en af Tømmergårdens trælastelever - Hans-Henrik Ottosen - senere direktør i Bygma Amager, og dermed chef for Jørn Zohnesen. De to har i dag et samarbejde der fungerer ualmindelig godt.

Efter 17 år var det tid til at prøve noget nyt. Efter en årrække i en mindre tømmerhandel, kom Jørn Zohnesen i 1995 til ACS Trælast, hvor han blev salgschef og leder af trælastafdelingen. Virksomheden blev købt af Bygma i 2012, hvilket ifølge Jørn Zohnesen var noget af det bedste der kunne ske. ”Det førte mange positive forandringer med sig, der kom mere struktur på tingene, og der blev investeret i at udvikle forretningen”, fortæller han.

En særlig status
I dag er Jørn Zohnesen ansvarlig for fakturering og kvalitetskontrol i Bygma Amager. Sygdom har tvunget ham til at gå ned i tid, men han har stadig det skarpe øje for detaljen, og evnen til at sikre at tingene går rigtigt til. Og selvom han i dag ikke bestrider et lederjob, indtager han fortsat en særlig status i virksomheden som medlem af ledergruppen. ”Bygma Amager er en fantastisk arbejdsplads, hvor folk er glade for at være” siger han. ”Nogle af mine bedste oplevelser har været at følge den udvikling, der er sket. Senest har vi bygget ekspeditionsområdet dobbelt så stort, fået ny hal og etableret helt nyt logistikkontor. Det er simpelthen så fint. ”

Privat holder Jørn Zohnesen af lange rejser, gerne til Asien eller Sydamerika, sammen med hustruen Gunver. Helbredet og den verserende coronavirus har dog midlertidigt sat en stopper for rejseaktiviteten. I stedet nyder parret deres dejlige hus og have ved Amager Strand – og glæder sig til de igen kan invitere de 3 voksne børn, svigerbørn og nu snart 6 børnebørn på samvær og fælles rejser. 

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37