Gå til indhold
Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen

Nyhed -

Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen

Bygma Gruppen A/S har i dag offentliggjort sit regnskab for 2018 og kan dermed præsentere det bedste resultat i koncernens historie målt på både omsætning og indtjening. Alle selskaber i Bygma Gruppen A/S har bidraget til det flotte resultat.

”Vi er meget tilfredse med årets regnskab, og kan igen i år offentliggøre et resultat, der er det bedste i Bygma Gruppen A/S’ historie” siger adm. direktør Peter H. Christiansen. ”Det flotte resultat er skabt på basis af en fokuseret strategi og et meget klart og tydeligt koncept. Vi har formået at udnytte vores stærke profil i markederne og via dedikation og hårdt arbejde, er det lykkedes at øge omsætningen pr. medarbejder. I Bygma A/S har vi desuden set en overordentlig flot vækst i omsætningen, der er noget højere end den generelle markedsudvikling”.

Koncernens vækst er kommet fra ordinær drift, og der er ikke i regnskabsåret foretaget hverken opkøb eller frasalg, der påvirker resultatet.

Årets resultat

Årsregnskabet for Bygma Gruppen viser en omsætning på 7.897,5 mio. kr. I forhold til 2017 er det en fremgang på 402,0 mio. kr., svarende til en stigning på 5,4 %. Fald i valutakurser har påvirket omsætningen negativt med 211,3 mio. kr., hvilket svarer til 2,8 %.

Resultatet før skatbeløber sig til 445,9 mio. kr. Det svarer til en stigning på 18,2 % eller 68,8 mio. kr. i forhold til året før. Egenkapitalen udgør 2.990,0 mio. kr. og soliditetsgraden udgør 70,3 %.

Flot dansk resultat

Bygma A/S i Danmark har leveret en omsætningsvækst på 8,9 %. Selskabets nettoomsætning udgør 5.628,0 mio. kr., hvilket er 457,9 mio. kr. højere end sidste år. Resultatet før skat i Bygma A/S er 299,2 mio. kr., hvilket er 72,2 mio. kr. mere end sidste år og dermed udgør en flot stigning på 31,8 %. Bygma A/S kan samtidig fremvise en overskudsgrad på 5,5 %.

Fremtid og forventninger

”Vi forventer en lidt lavere markedsvækst i de kommende år” siger Peter H. Christiansen videre. ”Vi har fortsat fokus på kerneforretningen og det professionelle segment. Og vi ønsker at blive ved med at videreudvikle forretningen ved at investere i vores eksisterende forretninger og ved at foretage opkøb, hvis relevante muligheder byder sig. Koncernen er kendetegnet ved energi, fremdrift og entusiasme, og vi har både konceptet og de økonomiske ressourcer til yderligere vækst”.

Efter regnskabsårets afslutning har Bygma Gruppen A/S overtaget Fridolf A/S’ to forretninger på Bornholm.

Bygma Gruppen A/S’ årsrapport for 2018

Billedtekst: Bygma Gruppens adm. direktør Peter H. Christiansen kan præsentere det bedste resultat i koncernens historie målt på både omsætning og indtjening.

Nærmere oplysninger, kontakt venligst:

Adm. direktør Peter H. Christiansen: phc@bygma.dk

Kommunikationsrådgiver Jytte Wolff-Sneedorff: jws@bygma.dk

Fakta om Bygma Gruppen A/S:

Bygma Gruppen A/S beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere fordelt på ca. 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen A/S omsatte i 2018 for 7,8 mia. kr. 

Kategorier

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37

Relateret materiale