Gå til indhold
Poul Donhou fra Scandi Byg henter dokumenter til kvalitetssikring samtidig med at han bestiller materialer på bygma.dk
Poul Donhou fra Scandi Byg henter dokumenter til kvalitetssikring samtidig med at han bestiller materialer på bygma.dk

Nyhed -

Online platform gør det nemt at finde lovpligtige dokumenter og certifikater

Et stigende antal af Bygmas professionelle kunder handler nu online. De køber ikke alene byggematerialer og profiltøj på bygma.dk, det er også her de henter dokumentation til at kvalitetssikre materialerne.

En flittig bruger af Bygmas online-portal er projektleder Paul Donhou fra virksomheden Scandi Byg, der har specialiseret sig i bæredygtigt modulbyggeri. ”Vi opfører boliger, kontorer og institutioner over hele landet,” fortæller Paul Donhou. ”Jeg bruger megen af min dag rundt om på vores byggepladser og bestiller derfor ofte materialerne online, når jeg sidder derhjemme om aftenen. Det har den store fordel at jeg samtidig med at jeg afgiver bestillingerne også kan kvalitetssikre de enkelte materialer”.

Styr på dokumenterne
Når Paul Donhou bestiller materialerne har han direkte adgang til relevante datablade, sikkerhedsdatablade og certifikater, som er tilknyttet de enkelte varegrupper. ”Det hele ligger samlet på proff-portalen, hvor det er nemt at finde både lovpligtige dokumenter og certifikater” siger han. ”Jeg kan enkelt og nemt give relevante dokumenter videre til håndværkerne på pladsen – og på den måde være med til at sikre kvaliteten i projektet”.

Bygma.dk er helt klart med til at gøre min hverdag mere effektiv”. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783