Gå til indhold
Sælger Kenneth Nielsen fra Bygma Rønne har 40-års jubilæum den 23. juni 2021
Sælger Kenneth Nielsen fra Bygma Rønne har 40-års jubilæum den 23. juni 2021

Nyhed -

Sommerjob førte til foreløbig 40 års ansættelse

Kenneth Nielsen, der er sælger i Bygma Rønne, kan fejre 40-års jubilæum den 23. juni.

Det startede med et sommerjob på trælasten. Men da sommerferien var slut, havde Kenneth Nielsen, der efter 9. klasse var gevaldigt skoletræt, lyst til at blive i jobbet. Det fik han lov til. Og nu 40 år senere er arbejdsadressen stadig Zahrtmannsvej 67, omend virksomheden ikke længere hedder Fridolf & Bidstrup, men Bygma.

Følger familietraditionen
Det var dog ikke tilfældigt, at Kenneth valgte at arbejde i byggebranchen. Hans far, onkler, nevøer og andre familiemedlemmer er beskæftiget i håndværksfag og er enten murere, tømrere eller snedkere. ”Jeg kan godt lide at se ting blive bygget op” fortæller Kenneth, hvis yndlingsfag i skolen var sløjd. ”Men jeg ville også gerne lære at sælge, og jeg var fascineret af muligheden for at arbejde med mange forskellige typer produkter, som man jo gør på en trælast. Så jeg tog en handelsmedhjælperuddannelse og gik i mesterlære som trælasthandler”.

Kunders børn er blevet kunder
I dag betjener Kenneth Nielsen en stor kreds af kunder i Bygma Rønne. Han er løsningsorienteret og holder af at hjælpe kunderne med både større og mindre sager, ligesom han finder god udfordring i at stykke tilbud sammen til licitationer. ”Jeg har været her så længe, at jeg nu ser næste generation af kunder komme i forretningen. Det er meget motiverende, at have kendt mange af de nuværende kunder siden de kom her med deres forældre, og jeg henter meget energi i netop kundekontakten” siger han.

Positive forandringer
Kenneth Nielsen fortæller om den store udvikling, der er sket gennem de 40 år. ”Det var epokegørende, da vi fik mobiltelefon og mail. Men der er også kommet mange nye produkter og masser af nye arbejdsgange. Jeg kan specielt godt lide, at man i dag har sagerne i hånden fra start til slut og følger dem helt til dørs. Siden Bygma i 2019 overtog forretningen har vi også fået renoveret byggecentret, ligesom facader, bulkhal, lastbiler og trucks er blevet skiftet til nyt. Der er virkelig sket meget positivt i de seneste år”.

Kenneth Nielsen er gift med Tina og bor i eget hus i Sorthat tæt på skov og strand. Han elsker at gå ture med hunden og nyder naturen og årstidernes skiften; bl.a. som lystfisker. Kenneth og hustruen rejser gerne til udlandet flere gange om året, allerhelst til yndlingsdestinationen Kreta. Sammen har de to voksne børn; deres søn arbejder også i Bygma Rønne, mens datteren har job på Sjælland.

40-års jubilæet bliver fejret på dagen med morgenmad med kollegaerne og åbent-hus reception fra kl. 10-13 for kunderne.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37