Gå til indhold
Torben Leth Rasmussen fra Bygma Silkeborg har 25 års jubilæum den 1. februar
Torben Leth Rasmussen fra Bygma Silkeborg har 25 års jubilæum den 1. februar

Pressemeddelelse -

25 år med gode udfordringer og nye muligheder

Torben Leth Rasmussen, der er er sælger i Bygma Silkeborg, kan fejre 25 års jubilæum den 1. februar 2020.

Som ung kom Torben, efter endt handelsuddannelse, i lære hos en isenkræmmer og arbejdede derefter i et mindre byggemarked de næste fem år. Men der skulle ske noget nyt, og i 1995 blev Torben ansat i Reimar Silkeborg Tømmerhandel, hvor han fik ansvar for salg af maling. Han befandt sig godt i byggebranchen, og da virksomheden nogle år senere blev en del af Bygma, viste der sig nye muligheder.

Fokus på proff
”Jeg solgte maling frem til 2007” fortæller Torben Leth Rasmussen, ”herefter skiftede jeg over til håndværkerbutikken, hvor der allerede dengang var fokus på de professionelle kunder. Det motiverede mig meget. Jeg arbejdede også nogle år i en lidt mindre Bygma forretning i Them, hvor jeg fik god erfaring med stort set alle produktgrupper.

I 2018 kom jeg så her tilbage til Bygma Silkeborg som sælger i butikken. Jeg holder af kontakten med de mange håndværkskunder, og får ofte en god faglig snak med både mestre og svende. Der er en gemytlig omgangstone både i forhold til kunderne, og internt mellem kollegerne, som jeg godt kan lide”.

Initiativer belønnes
”For mig har det været godt at arbejde i så mange forskellige salgsfunktioner i koncernen” slutter Torben. ”Virksomheden er så stor, at man ikke behøver at søge væk, hvis man trænger til nye udfordringer. Der er altid mulighed for at prøve noget andet, hvis man tager et initiativ og har de fornødne kompetencer”.

Privat er Torben Leth Rasmussen gift med Laila, og sammen har de to sønner på 15 og 21 år. Familien, der bor i hus i Sinding, tæller også en gravhund, som Torben og hans hustru nyder at gå lange ture med.

25 års jubilæet den 1. februar markeres et par dage senere med brunch for kollegerne i Bygma Silkeborg. 

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2018 en omsætning på ca. 7,9 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783