Gå til indhold
Sælger Jens Linder Vad har 25 års jubilæum i Bygma Risskov
Sælger Jens Linder Vad har 25 års jubilæum i Bygma Risskov

Pressemeddelelse -

25-års jubilar med passion for havørne og vandreture

Jens Linder Vad, der er sælger i Bygma Risskov kan fejre 25 års jubilæum den 18. oktober.

Jens Vad kommer oprindelig fra Ribe. Med en uddannelse som snedker og derefter byggetekniker fik han arbejde på en tegnestue i Skive, hvor han tegnede døre, vinduer og facader i alu og stål-profiler til byggebranchen.

Efter 8 år på tegnestuen flyttede Jens og familien tilbage til Ribe, da hustru og børn længtes tilbage til rødderne. I søgningen på et job blev Jens Vad kontaktet af Bygma Tønder med tilbud om en sælgerstilling. Han fik ikke megen betænkningstid, men startede to dage efter, og det har han aldrig fortrudt.

Pionerånd og sammenhold
”I starten var jeg back up for en kollega, der solgte mange byggematerialer til Tyskland” fortæller Jens Vad. ”Men snart blev jeg inddraget i både ekspedition og salg i trælasten, og havde nogle rigtig gode år i Bygma Tønder inden jeg i 1997 kom til en mindre Bygma forretning i Bredebro, hvor der var brug for assistance. Her tørrede man træet i store tørrestuer og vi var kun tre mand på kontoret. Men efter nogle år blev forretningen lukket ned og Bygma Skærbæk blev etableret. Heldigvis fik jeg tilbud om at flytte med”.

”Det var fantastisk at være med til at starte en ny forretning op” husker Jens. ”Vi havde både pionerånd og sammenhold, og det var motiverende at se forretningen og kundeskaren vokse”.

Værdsat medarbejder
Siden 2008 har Jens Vad været sælger i Bygma Risskov. ”Børnene var vokset til, og min datter boede i Århus, så da jeg så chancen for igen at blive en del af holdet i en nyetableret forretning, gav det god mening at flytte herop. Jeg var heldig at få en af de eftertragtede sælgerstillinger”.

Selvom det nu er 11 år siden Jens Vad blev overflyttet til Bygma Risskov elsker han sit afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ens, og hvor alle kunder er forskellige. ”Jeg føler at jeg får mine kompetencer godt i spil, og bruger min snedker- og byggeteknikerbaggrund, når vi arbejder på de store licitationssager. Vi er gode til at hjælpe hinanden og til at glæde os sammen, når tingene lykkes”.

Jens’ indsats er værdsat af ledelsen i Bygma Risskov. ”Jens er en stabil og arbejdsom medarbejder,” udtaler direktør Brian Nyrell Larsen. ”Han er hjælpsom og en god sparringspartner for både kunder og kollegaer – altid villig til at gøre en indsats”.

Holder af naturen
Når Jens Vad ikke er på arbejdet holder han af at vandre. Han interesserer sig for naturen og tager gerne på tur med sin kikkert for at se efter havørne, og det øvrige fugleliv der udfolder sig i området omkring Egå og omegn. I sommerferien holder han af at vandre, og han har tilbagelagt Hærvejen ad tre omgange. Senest gik turen dog til Færøerne for at vandre i fjeldene. Når tiden tillader det, tilbringer han også fritiden med sine tre børn og lige så mange børnebørn.

25-års jubilæet den 18. oktober markeres med en reception i Bygma Risskov. 

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2018 en omsætning på ca. 7,9 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783