Gå til indhold
Bekæftigelsesminister Peter Hummelgaard (tv) og borgmester Allan S. Andersen (th) mødtes med Bygma Amagers direktør Lasse Reimers og logistikchef Søren Faarbæk Nielsen for at høre hvordan Bygma tager socialt ansvar
Bekæftigelsesminister Peter Hummelgaard (tv) og borgmester Allan S. Andersen (th) mødtes med Bygma Amagers direktør Lasse Reimers og logistikchef Søren Faarbæk Nielsen for at høre hvordan Bygma tager socialt ansvar

Pressemeddelelse -

Beskæftigelsesministeren besøgte Bygma Amager

Den lokale beskæftigelse og socialt ansvar i erhvervslivet var blandt emnerne, da beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard og Tårnbys borgmester Allan S. Andersen besøgte Bygma Amager.

Bygma er en af de virksomheder, som løbende har ansat nye medarbejdere under covid-19-krisen. Og virksomheden tager et socialt ansvar og ansætter gerne medarbejdere, som har været uden for arbejdsmarkedet i længere perioder.

Virksomhedens indsats og tilgang møder ros fra borgmester Allan S. Andersen, der sammen med beskæftigelsesministeren fik en rundvisning hos Bygma Amager. Her fik de mulighed for at tale med medarbejdere, som har fået hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Tager et lokalt ansvar
”Ledigheden i kommunen er faldet nu og er faktisk på et lavere niveau end da covid-19-ramte. Det skyldes mange ting, men jeg er rigtig glad for, at lokale virksomheder som fx Bygma har været villige til at tage flere af de ledige i job igen. Det betyder rigtig meget, at vi har virksomheder, som ser potentiale i alle folk og gerne går en ekstra mil for at få folk godt i gang på arbejdsmarkedet igen” siger borgmester Allan S. Andersen.

Menneskelige relationer vægter
Hos Bygma ser direktør Lasse Reimers og logistikchef Søren Faarbæk Nielsen, det som en styrke, at have plads til forskellige typer af ansatte. ”Vi ser muligheder i folk og lægger vægt på den menneskelige relation. Hvis de rigtige forudsætninger er til stede, skal vi nok få dem lært det, de skal kunne” siger Lasse Reimers.

En særlig indsats i en svær tid
Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard uddeler også roser efter besøget hos Bygma.
”Coronakrisen gik ekstraordinært hårdt ud over mange borgere i Tårnby Kommune, der nærmest fra den ene dag til den anden måtte vinke farvel til deres job. Derfor glæder det mig rigtig meget, at vi nu er et meget andet sted, hvor rigtig mange er kommet tilbage i arbejde. Derfor var det også et meget opløftende besøg hos Bygma Amager, der midt i en svær tid, har gjort en særlig indsats for at hjælpe ledige borgere tilbage i job. Derudover har man her ført en aktiv seniorpolitik og haft fokus på at uddanne lærlinge og elever. Det er netop sådanne initiativer, som jeg tror er en vigtig årsag til, at Danmark og Tårnby er kommet så stærk tilbage fra coronakrisen,” siger beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard.

Emner

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.500 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2020 for 9,4 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783