Gå til indhold
Bygma åbner nyt stort flagskib i København

Pressemeddelelse -

Bygma åbner nyt stort flagskib i København

Det imponerende byggeri står færdigt, og i dag slog Bygma dørene op til sin nye store proff-forretning og logistikcenter Bygma København. Tæt på 2.000 kunder og øvrige gæster deltog i indvielsen på Oliehavnsbroen – kun 2,3 km fra Rådhuspladsen.

Tidligere minister Søren Pind stod for den officielle og meget veloplagte åbningstale, mens Bygmas bæredygtighedschef Elnaz Ehsani holdt foredrag om det bæredygtige byggeri. Dagen igennem var der konkurrencer, ’modeshow’ og en stor salgsmesse med skarpe tilbud. Kunderne kunne møde 35 af Bygmas leverandører, der stillede op til faglig snak og sparring. Og naturligvis deltog også alle medarbejderne fra den nyåbnede forretning, der havde set frem til åbningsdagen.

Bæredygtig portefølje
Proff-centeret understøtter Bygmas strategi om at øge tilstedeværelsen i de større byer. ”Åbningen i dag er en milepæl for vores tilstedeværelse i hovedstadsområdet” siger Bygma Københavns direktør Jan Holck. ”Bygma København er Bygma-koncernens største afhenter-forretning og har et kæmpe stort udvalg af professionelle og bæredygtige byggematerialer i et centralt område af København, hvor der i disse år bygges massivt. Vores sortiment er primært målrettet de professionelle kunder. Vi har bl.a. et stort udvalg af klimavenlige produkter under ’det Grønne Valg’ og alt træ på lageret er enten FSC- eller PEFC-certificeret”.

Alt under ét tag
”Vi har tilstræbt at gøre det til et rart sted at handle og har tænkt kundeservice helt ind i konceptet for forretningen” siger Jan Holck videre. ”En af de helt store fordele ved Bygma København er at alle bygninger er overdækkede og sammenhængende, så man kan gå i tørvejr fra man går ind ad hovedindgangen og til den yderste af vores haller. Alt her er nyt, og der er investeret i state of the art inden for både udstyr og indretning. F.eks. kan vores eldrevne trucks løfte helt op til 8 m i højden, ligesom reoler og inventar er indrettet, så det er nemt for kunderne”.

Gearet til fremtiden
”Med mange medarbejdere her ved åbningen har vi skabt et stærkt hold til at bemande vores afdelinger inden for logistik, salgskontor, butik og ekspedition. Bygma København er startet på en vækstrejse; vi har oplevet stor tilgang af kunder allerede inden åbningen, og vi regner med at ansætte tæt på dobbelt så mange medarbejdere over de kommende år” slutter Jan Holck.

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2021 for 10,8 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783