Gå til indhold
Bygma ansætter 50 nye elever som resultat af flere års målrettet indsats. (Foto fra elevintro 2018).
Bygma ansætter 50 nye elever som resultat af flere års målrettet indsats. (Foto fra elevintro 2018).

Pressemeddelelse -

Bygma ansætter 50 nye elever

Et nyt hold elever starter deres uddannelse i Bygma den 1. september. Virksomheden sprænger rammerne og ansætter det største antal elever nogensinde. Årsagen skal findes i flere års målrettet indsats for at tiltrække de unge.

Bygma tilbyder primært elevuddannelser inden for handel og logistik, og har løbende op til 100 unge mennesker under uddannelse. ”Som en stor dansk virksomhed ønsker vi at tage et grundlæggende ansvar for at investere i den unge generations fremtid; vi har et mål om at antallet af nye elever skal svare til min. 3% af arbejdsstyrken” fortæller HR-direktør Anette Sondrup. ”Vi er ambitiøse og arbejder målrettet på at tiltrække de bedste unge handelstalenter og logistiktalenter, samt at profilere Bygma som den attraktive arbejdsplads vi er. Bygma har derfor gennem de senere år tilbudt en bedre og bredere uddannelse på et højere niveau end branchen generelt tilbyder, og som kan være et godt alternativ til en mellemlang uddannelse”.

Fremtidens ledere
”Når vi ansætter elever åbner vi samtidig døren til en karriere i Bygma” fortsætter HR-direktøren. ”Vi giver dem en god uddannelse, og vi har et mål om at beholde min. 50% af de færdiguddannede elever, naturligvis gerne flere. Fagprøven og en kompetencegivende eksamen i et ekstra akademiøkonomfag er med til at udvikle dygtige salgsfolk, og vi ser dem gerne udvikle sig til at blive fremtidens ledere. Vi har også karriereveje for lager- og logistikoperatørelever, som ligeledes kan avancere til lager- og logistikchefer med et stort ansvarsområde.

Efter elevuddannelsen tilbyder vi de ambitiøse og dygtige medarbejdere yderligere muligheder for lederuddannelse m.v. gennem vores BYGMA AKADEMI”.

Langt sejt træk
Ansættelsen af Bygmas 50 nye elever - i en tid hvor der er rift om de unge - er gevinsten af et langt sejt træk og kun de bedste kommer gennem nåleøjet. Rekrutteringen omfatter et stort salgs- og kvalificeringsarbejde, og Bygma har en medarbejder ansat kun til at rekruttere, kvalitetssikre elevuddannelsen og brande Bygma som et godt uddannelsessted. Gennem de senere år har virksomheden desuden oparbejdet et strategisk samarbejde med erhvervsskoler.

Massivt på SoMe
”I år har vi lyttet til vores egne, dygtige unge og har inddraget de sociale medier massivt” siger Anette Sondrup. ”Vi er gået ud på Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi især har benyttet film produceret til lejligheden med vores elever. Vi har også oprettet et elev-site, der fortæller om de uddannelsesmuligheder vi tilbyder – naturligvis set og fortalt af vores nuværende elever”.

Emner

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2018 en omsætning på ca. 7,9 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783