Gå til indhold
Eran Ravn Ben-Ami tiltræder den 1. februar en nyoprettet stilling i Bygma Gruppen som digital chef.
Eran Ravn Ben-Ami tiltræder den 1. februar en nyoprettet stilling i Bygma Gruppen som digital chef.

Pressemeddelelse -

Bygma Gruppen ansætter digital chef

Eran Ravn Ben-Ami (36) tiltræder den 1. februar en nyoprettet stilling i Bygma Gruppen som digital chef.

Eran Ravn Ben-Ami er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og Aalborg Universitet (København) med speciale i eksport og teknologi samt værdikæde og innovationsledelse. Han kommer senest fra en stilling i Implement Consulting Group som engagement manager inden for digital transformation, og har tidligere arbejdet i KPMG og hos FLSmidth.

Den bedste grobund er glade medarbejdere
Erans fokusområde i Bygma Gruppen bliver primært at arbejde med digitaliseringsinitiativer i koncernens selskaber. Målet er at øge den digitale modenhed på tværs af Bygma Gruppen og derigennem skabe en forbedret kundeoplevelse.

”Lidt provokerende kan man sige at teknologi er værdiløst, hvis det menneskelige aspekt ikke er med” siger Eran. ”Jeg kender Bygma Gruppen som en stor, spændende virksomhed, hvor medarbejderne trives og føler sig værdsat. Det giver, ifølge min erfaring med strategisk digitalisering i organisationer, den bedste grobund for at skabe øget værdi gennem teknologisk fornyelse”.

Samspil mellem mennesker og teknologi
Eran Ravn Ben-Ami ser særligt frem til at bidrage til at gøre kundeoplevelsen bedre ved hjælp af en øget brug af teknologiske løsninger. For mig er det et drømme-scenarie at starte i en nyoprettet stilling inden for dette felt, og jeg glæder mig til at lære Bygma Gruppens interne og eksterne interessenter at kende. Når vi frembringer nye kundevendte initiativer, er det afgørende, at vi involverer kunderne så deres behov bliver mødt på bedst mulig vis. Det bliver samspillet mellem mennesker, forretning og teknologi, der bliver drivkraften i digitaliseringsinitiativerne”.

Eran Ravn Ben-Ami er født og opvokset i Kolding med en dansk mor og en israelsk far. I 2008 flyttede han til København for at læse og mødte sin hustru, Tina, på studiet. Parret er i dag bosat på Islands Brygge med børnene Walter på 4 og Ellinor på 1 år. Eran er glad for god mad og vin og er selv en fremragende kok. En stor del af fritiden bruges med familie og venner på blandt andet rejser til diverse vindistrikter.

Emner

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.500 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2020 for 9,4 mia. DKK.

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37