Gå til indhold
Bygma Gruppen uddeler gavekort til alle sine medarbejdere i Danmark, som de kan bruge på café- eller restaurantbesøg
Bygma Gruppen uddeler gavekort til alle sine medarbejdere i Danmark, som de kan bruge på café- eller restaurantbesøg

Pressemeddelelse -

Bygma Gruppen belønner sine medarbejdere - og støtter hotel- og restaurationsbranchen

Bygma Gruppen forærer gavekort til medarbejderne for over 2 mio. kr. til brug i hotel- og restaurationsbranchen.

Gennem hele Corona-pandemien har der været fart på byggebranchen, og aktivitetsniveauet i Bygmas 60 danske forretninger og datterselskaber er fortsat tårnhøjt. Medarbejderne løber rigtig stærkt og yder en kæmpe stor indsats. Som en anerkendelse af deres dedikation og engagement, uddeler Bygma Gruppen nu et gavekort på 1.200 kr. til alle sine medarbejdere i Danmark, som de kan bruge til et café- eller restaurantbesøg i det danske sommerland.

Dobbelt formål
”Vi vil gerne påskønne alle vores medarbejdere, der har holdt hjulene i gang i en særdeles udfordrende periode, hvor der er trukket store veksler på dem”, siger adm. direktør for Bygma Gruppen, Peter H. Christiansen. ”Som en stor dansk virksomhed - der opererer i en branche, der har haft medvind under Corona-pandemien - føler vi samtidig en forpligtelse til at give en hjælpende hånd til hotel- og restaurationsbranchen, hvor det ikke er gået lige så godt. Det giver derfor rigtig god mening for os at koble disse to formål sammen”.

Tiltrængt økonomisk boost
Brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC) står bag det landsdækkende The Host-Gavekortet, der kan bruges i mere end 800 restauranter og caféer over hele landet.

”Formålet med gavekortet er at give oplevelsesbranchen et tiltrængt økonomisk boost, samtidig med at virksomheder kan give et skulderklap til sine medarbejdere. Restauratørerne har behov for at komme tilbage på fode, og det er dejligt, at en stor virksomhed som Bygma Gruppen vil være med til at støtte branchen ved at købe gavekort til alle sine medarbejdere” siger Jeppe Møller-Herskind, sekretariatschef i DRC.

Oplevelser der skaber liv
”Vi håber at vores medarbejdere henover sommeren vil bruge kortet på gode spise- og drikke-oplevelser sammen med dem, de holder af” slutter Peter H. Christiansen, der sidste år valgte at belønne alle i koncernen med en kontant COVID-19 bonus.

Emner

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.500 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2020 for 9,4 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783