Gå til indhold
Peter Gellert er pr. 1. februar 2023 udnævnt til regionsdirektør for Bygmas Region Midt
Peter Gellert er pr. 1. februar 2023 udnævnt til regionsdirektør for Bygmas Region Midt

Pressemeddelelse -

Bygma henter ny regionsdirektør til Region Midt fra branchen

Peter Gellert (41), der pr. 1. februar 2023 er udnævnt til regionsdirektør for Bygmas Region Midt, har i hele sin karriere arbejdet med byggeri. Han kommer senest fra en stilling som adm. direktør i Lasse Larsen Huse A/S.

Peter Gellert er oprindelig trælastuddannet fra Davidsens Tømmerhandel, hvor han var ansat i 18 år, senest som regionsdirektør. Sideløbende har han taget en Pre MBA-uddannelse. Gennem årene har Peter Gellert haft mange forskellige opgaver som bl.a. omfatter ledelse af en række forretninger, opstart af nye forretninger, integration af akkvisitioner og ansvar for indkøbsaftaler med leverandører. Han har en bred erfaring inden for byggeri og kender branchen fra begge sider af skrivebordet.

Fokus på værdiskabelse
Når Peter Gellert nu starter som regionsdirektør, er det med et ønske om at være med til at udvikle og løfte Bygma til næste niveau. ”Jeg har en klar fornemmelse for, hvor værdiskabelsen i et samarbejde ligger, og hvordan det tætte og gode samarbejde skabes og udvikles. Jeg glæder mig til arbejdet med at skabe endnu større værdi for Bygmas kunder” siger han. Peter Gellert lægger stor vægt på at Bygma er privatejet og dermed en agil virksomhed med korte beslutningsprocesser.

Kundeorienteret organisation
”Vi står over for en foranderlig tid, hvor vi skal handle hurtigt og turde tænke anderledes for at fastholde og udvikle markedspositionen” siger den nye regionsdirektør. ”Mine første indsatser vil være at sikre et godt og tæt samarbejde med de 11 forretninger i Region Midt, så vi bliver endnu mere kundeorienterede. Men først og fremmest glæder jeg mig til at komme rundt at træffe de ca. 400 medarbejdere og at lære organisationen at kende”.

Peter Gellert bor i Haderslev med sin kæreste og sine to sønner. En stor del af fritiden bruges på aktiviteter med sønnerne på 5 og 8 år. Derudover tilbringer familien gerne fritiden i sommerhuset nær Haderslev, ligesom Peter holder af at sejle og stå på ski, når der er sæson for det.

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2021 for 10,8 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783