Gå til indhold
Både Claus Madsen, salgschef i Odense Sport & Event, og regionsdirektør Ejnar Andersen, Bygma, glæder sig over det nye samarbejde
Både Claus Madsen, salgschef i Odense Sport & Event, og regionsdirektør Ejnar Andersen, Bygma, glæder sig over det nye samarbejde

Pressemeddelelse -

Bygmas Region Fyn indgår samarbejde med Odense Boldklub (OB)

Bygma har indgået et regionalt samarbejde med Odense Boldklub (OB). Samarbejdet betyder bl.a. at Bygma på Fyn kan tilbyde en række unikke oplevelser til sine gode, loyale kunder.

”I Bygma søger vi kontinuerligt at styrke relationerne til vores kunder og samarbejdspartnere. Fodbold er en populær sport i Danmark, og da OB er Fyns stærkeste sportsbrand, ser vi - i kraft af den nye samarbejdsaftale - gode muligheder for at samle vores forretninger og kunder på Fyn om noget vi kan være fælles om,” udtaler Bygmas regionsdirektør Ejnar Andersen. ”

Relationer på hele Fyn
Bygma tæller i dag 6 (snart 7) trælastforretninger på Fyn. ”Som den største danskejede spiller på markedet, er det naturligt for Bygmas Region Fyn at bakke op om Øens fodboldhold. OB trækker tråde helt ud i de små fynske lokalsamfund, og det passer perfekt med Bygmas ønske om at være geografisk bredt repræsenteret og lokalt forankret. Vi ser frem til at knytte nye relationer i OB’s netværk og til at skabe unikke oplevelser for vores gode, loyale kunder” siger Ejnar Andersen videre.

Gevinst for begge parter
”Odense Boldklub har en målsætning om at fremme fynsk erhvervsliv og skabe lokal sammenhængskraft. Og netop lokal sammenhængskraft kommer tydeligt til udtryk i samarbejdet med Bygma som her bl.a. vil bruge samarbejdet til at samle deres mange stærke kunderelationer på tværs af deres forretninger på Fyn. Og jeg er ligeledes helt sikker på, at Bygma vil inspirere og motivere os i klubbens fortsatte stræben efter nye mål de kommende år, ” siger salgschef Claus Madsen fra Odense Sport & Event. ”Jeg glæder mig over, at Bygma har valgt os som samarbejdspartner til at facilitere sports- og netværksaktiviteter i topklasse, sammen med sine kunder. Det er for mig et kvalitetsstempel af det arbejde vi leverer ”.

Håndværkerdag og Bygma Cup
Bygmas regionsdirektør ser ikke blot frem til at følge kampene på banen fra den kommende Bygma SKYbox på stadion, han har allerede to større netværksarrangementer i støbeskeen. ”Vi vil afholde en håndværkerdag, hvor vi inviterer ca. 70 fynske håndværkere til VIP-arrangement med spisning, fodboldkamp, leverandørudstilling og peptalk fra en fodbold-kendis. Vi vil nok trække lidt på de erfaringer, Bygma har gjort som hovedsponsor for Håndboldherrerne, hvor vi havde stor succes med at samle vores gode kunder til VIP-arrangementer”.

”Endelig vil vi afholde en årlig Bygma Cup, hvor medarbejdere og håndværkskunder selv spiller fodbold i de flotte omgivelser på Fodboldfabrikken i Odense. Det bliver et arrangement hvor vi og kunderne kan mødes i uformelle rammer til en underholdende dag med både sport og gode muligheder for at styrke netværket” slutter Ejnar Andersen.

Odense Boldklub (OB) er en dansk professionel fodboldklub, der har vundet tre danske mesterskaber og fem pokalmesterskaber. Klubben spiller i den danske superliga og har hjemmebane på Nature Energy Park.


Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.500 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2020 for 9,4 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783