Gå til indhold
DI og HK’s Fagprøvepris overrækkes for andet år i træk til en elev fra Bygma

Pressemeddelelse -

DI og HK’s Fagprøvepris overrækkes for andet år i træk til en elev fra Bygma

Årets bedste elev på handelsuddannelsen i 2023 skal findes i Bygma i Otterup på Fyn. I selskab med repræsentanter fra DI, HK og Business College Syd sagde Bygmas HR-direktør og den lokale direktør onsdag tillykke til Casper Holten Nielsen på hans arbejdsplads i Bygma Otterup. Han har nemlig netop modtaget DI og HK’s Fagprøvepris. Det er andet år i træk, at en at elev hos Bygma modtager den fornemme pris, og butikken i Otterup bliver samtidig kåret til årets uddannelsessted 2023.

Casper Holten Nielsen fik en glædelig begyndelse på onsdagen, da han så, hvem der ville have fat i ham i Bygma i Otterup på Fyn. Det var nemlig en større delegation af repræsentanter fra DI, HK, Business College Syd samt Bygmas HR-direktør og den lokale direktør.

Anledningen til det fornemme fremmøde var overrækkelsen af DI og HK’s Fagprøvepris. En pris som i år gik til Casper. I samme omgang tildeles Bygma i Otterup prisen som årets uddannelsessted 2023.

Hos Bygma i Otterup fortæller man, at Casper har forenklet brugen af online platformen ProffDok, som hjælper Bygmas kunder med et let overblik over køb, faktura, følgesedler og ikke mindst dokumentation lige fra lovpligtighed til bæredygtighed.

Kunder som ellers har været skeptiske over for brugen af ProffDok, fordi de frygtede, det ville kræve for mange ressourcer. Det har Casper været med til at ændre. Projektet har nemlig resulteret i, at afdelingen i Bygma i Otterup har oplevet en enorm vækst og fået mange kunder til at bruge ProffDok.

I begrundelsen for valget lyder det fra ligeledes fra Business College Syd, at projektet har betydet en markant fremgang i ordrevolumen og kendskab til løsningen. Noget der altså nu er blevet belønnet.

Og prismodtageren er glad.

- Det betyder rigtig meget for mig, at DI/HK har valgt mit projekt til Årets Fagprøve. Jeg vil gerne sige tak mine kollegaer i Otterup, hele Bygma-koncernen og naturligvis også de kunder, som jeg hver dag har mange gode snakke med, lyder det fra Casper Holten Nielsen.

Glæde og stolthed i Bygma
Hos Bygmas HR-direktør, Anette Sondrup, er der stor glæde over, at det for andet år i træk er en af selskabets elever, der får overrakt prisen.

- I Bygma arbejder vi hver dag på at skabe markedets bedste B2B uddannelse inden for salg, og det er noget, vi dagligt prioriterer meget højt. Casper er lykkedes med at kombinere digitalisering og bæredygtighed med Bygmas forretningsfilosofi. Det er meget imponerende, og et glimrende tegn på, at vi med vores uddannelsesstrategi er på rette spor.

Det er nemlig afgørende for Bygma, at vi kan tilbyde vores elever de bedste muligheder for at udvikle sig og vokse. Både fagligt og personligt. At de trives under den frihed og det ansvar, som følger med, når man er elev hos os. Det kan vi se virker, og derfor har vi stor succes, når det kommer til uddannelsen af vores elever. Og mange af dem ser en fremtid i Bygma, siger hun.

Og for Bygma er det en bevidst strategi at satse på handelseleverne.

- Vi anser det som en del af vores samfundsansvar at investere i de unge generationer, og hvert år uddanner vi et stort antal handelselever, og vi giver dem alle de muligheder, som vi kan. Eksempelvis i form af Bygma Sales Excellence som er en overbygning til Handelsuddannelsen og tilbydes de færdiguddannede elever. lyder det fra Anette Sondrup.

Om prisen
Det er Business College Syd, Mommark, hvor den teoretiske del af Bygmas elevuddannelse foregår, der har indstillet Casper Holsten Nielsen til DI og HK’s Fagprøvepris for Handelsuddannelsen. Med prisen – der uddeles årligt til en elev der har bestået fagprøven med et originalt og flot resultat - følger et beløb på 30.000 kr. og et indrammet diplom.

Emner

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.700 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2022 for 11,6 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783