Gå til indhold
Indkøbsdirektør for Bygma A/S, Preben Nielsen, talte til de godt 100 leverandører, der var samlet på Hotel Koldingfjord til dette års Bygma Company Day.
Indkøbsdirektør for Bygma A/S, Preben Nielsen, talte til de godt 100 leverandører, der var samlet på Hotel Koldingfjord til dette års Bygma Company Day.

Pressemeddelelse -

Et tæt og nært partnerskab kommer håndværkerne til gode

Bygma står skulder ved skulder med leverandørerne for at efterkomme markedets og håndværkernes behov for at levere den bedste service. Det stærke bånd mellem Bygma og de godt 100 leverandører, der var til stede på Hotel Koldingfjord, blev kun styrket ved dette års Bygma Company Day. Leverandørerne fik sidste nyt om Bygmas strategier samt forventninger til markedet og markedets krav. Som afslutning blev Årets Leverandører kåret.

Den 31. august dannede Hotel Koldingfjord rammen om Bygmas Company Day. Her var Bygma samlet med 91 af deres leverandører for at dyrke samarbejdet, der er uundværligt for virksomheden.

Dagen er kulminationen på det tætte samarbejde, der er mellem Bygma og leverandørerne i dagligdagen. De 91 leverandører blev blandt andet klogere på Bygmas One Step Ahead strategi og fik seneste nyt om leverandørstrategien. Derudover blev Bygmas forventninger til markedet samt markedets krav fremhævet.

Bygma og leverandørerne står skulder ved skulder

Administrerende direktør for Bygma A/S Klaus Hadsbjerg gav en status på Bygmas One Step Ahead strategi. Klaus Hadsbjerg lagde vægt på, at Bygma oplever skærpede krav til dokumentation – og derfor går landets største danskejede leverandør at byggematerialer tungt ind på digitalisering og procesoptimering.

Indkøbsdirektør Preben Nielsen fortalte om Bygmas leverandørstrategi, og hvordan det tætte samarbejde i sidste ende kommer håndværkerne til gode.

- Det tætte og gode samarbejde mellem Bygma og leverandørerne er vigtigt, da vi arbejder med håndværkere på store og små projekter. Her skal vi i fællesskab med leverandøren og håndværkeren have projekterne til at fungere, hvad end det gælder bæredygtighed, kvalitet eller kommunikation, siger Preben Nielsen og fortsætter:

- For Bygma er det vigtigt, at vi deler et værdifællesskab med vores leverandører. Vi står skulder ved skulder om at have en høj grad af troværdighed. Det indebærer, at en aftale er en aftale. Derudover skal vi sammen have et godt købmandskab og være nytænkende, fortæller Bygmas indkøbsdirektør.

Outline og TTI kåret som årets leverandører

Preben Nielsen havde også æren af at løfte sløret for hvem, der skulle have hæderen som Årets trælast- og butiksleverandør. Her kunne Outline og TTI indtage scenen og lade sig hylde.

Kriterierne for prisen som Årets Leverandør er blandt andet en høj grad af loyalitet og solid kommunikation hele vejen rundt. For både Outline og TTI er det en stor ære at blive kåret som Årets Leverandør.

- Det betyder rigtig meget for Outline, at vi nu har den ære at kunne kalde os Årets Trælastleverandør. Det betyder noget for mig, men det betyder i særdeleshed noget for vores organisation, siger Jens Sørensen, direktør i Outline.

Salgsdirektør i TTI, Jan Haslund Christensen fortæller:

- Anerkendelsen som Årets Butiksleverandør betyder rigtig meget. Vi har arbejdet sammen med Bygma siden 2011, og vi ser prisen som en milepæl.

Begge vindere lægger derudover vægt på, at det tætte og gode samarbejde mellem leverandørerne og Bygma er stærkt.

- Vi har haft et samarbejde med Bygma igennem 12 år – og det har været enormt stærkt. Ligesom Bygma har vi også været igennem en sund vækst – og vores vækst er blandt andet kommet via det stærke samarbejde med Bygma, fortæller Salgschef hos TTI, Philip Høyer-Pedersen.

Jens Sørensen afslutter:

- Det er med god grund, at bæredygtighed er i højsædet lige nu. Det har vi nogen rigtig gode og tætte samtaler med Bygma om, og det sætter vi stor pris på.

Emner

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.700 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2022 for 11,6 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783