Gå til indhold
Henrik Møllgaard deltog i pressemødet hos Bygma Vejle
Henrik Møllgaard deltog i pressemødet hos Bygma Vejle

Pressemeddelelse -

Håndboldherrernes EM-trup udtaget hos Bygma i Vejle

Medarbejderne i Bygma Vejle var stolte over at lægge lokaler til, da Dansk Håndbold Forbund i går holdt pressemøde. Anledningen var udtagelsen af spillere til Europamesterskaberne i januar 2020.

I starten af det nye år vil håndboldfeberen igen være over os, når EM 2020 løber af stablen i Sverige, Østrig og Norge. Som hovedsponsor for det danske herrehåndboldlandshold bakker Bygma op sammen med kunder og leverandører. Tæt ved 1.000 kunder og deres Bygma-kontakter vil overvære holdets indledende- og mellemrundekampe i Malmø.

Landstræner og spiller besvarede spørgsmål
Det var derfor en særligt glædelig begivenhed, da Bygma Vejle fik lov til at lægge lokaler til udtagelsen af truppen. Her var landstræner Nikolaj Jacobsen, assistenttræner Henrik Kronborg og håndboldspiller Henrik Møllgaard til stede. De tilstedeværende journalister blev orienteret om kampprogrammet og der blev sat navn på de 19 spillere, der skal udgøre den danske trup i to træningskampe ved Golden League i Frankrig i starten af januar, hvoraf 18 spillere efterfølgende drager mod Sverige til EM.

Der var også lejlighed til at stille individuelle spørgsmål til både landstræner og spiller i den håndbold-pyntede butik.

Stolte over at være blandt de første
Medarbejderne i Bygma Vejle, havde sammen med resten af Bygma, med spænding afventet sammensætningen af EM-holdet. De var derfor glade og stolte over at være blandt de første der fik del i den store nyhed.

Læs mere om EM-truppen på www.dhf.dk

Emner

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2018 en omsætning på ca. 7,9 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783