Gå til indhold
Christian Beith Kjeldsen er pr. 1. januar 2023 udnævnt til direktør for Bygma Bindslev. Han har siden 2019 været salgschef i samme forretning.
Christian Beith Kjeldsen er pr. 1. januar 2023 udnævnt til direktør for Bygma Bindslev. Han har siden 2019 været salgschef i samme forretning.

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Bygma Bindslev

Christian Beith Kjeldsen (41) er pr. 1. januar 2023 udnævnt til direktør for Bygma Bindslev. Han har siden 2019 været salgschef i samme forretning.

Christian Beith Kjeldsen er trælastuddannet fra Møller Lee Tømmerhandel i Hjørring og har mere end 20 års erfaring fra byggebranchen; de senere år som sælger og salgschef. Da hans arbejdsplads i forbindelse med en virksomhedsovertagelse blev lukket, faldt det Christian naturligt at tage kontakt til Bygma Bindslev, som han havde et godt indtryk af. Og heldigvis var der både en ledig stilling og et godt match.

Gearet til fremtiden
”Jeg trængte til nye udfordringer, og jeg har fået alle mine forventninger indfriet” fortæller Christian Beith Kjeldsen. ”Der var ekstraordinært stor travlhed under Corona, og vi var i en periode lidt presset på bemandingen. Men vi har fået sat et super godt hold og har bl.a. ansat flere nye yngre medarbejdere, ligesom vi inden for de sidste tre år har vi haft fire 25-års jubilæer. Vi har derfor en bred sammensætning af medarbejdere og er helt gearet til fremtiden”.

Service og kvalitet er afgørende
Nu overtager Christian Beith Kjeldsen ledelsen af forretningen. Hans vigtigste indsatser vil være at pleje de gode relationer til kunderne og at motivere medarbejderne til at yde deres bedste og se dem få succes i deres arbejde. ”Vi er en tidligere landtømmerhandel, men i dag har vi stor fokus på det professionelle segment og vi har mange erhvervskunder, som vi kender rigtig godt. Vi lægger vægt på at se muligheder i stedet for begrænsninger, og service og kvalitet er afgørende parametre i vores samarbejde med kunderne. Det er vi faktisk gode til her i Bygma Bindslev” siger Christian med et smil.

Christian Beith Kjeldsen privat
Christian er født og opvokset i Hjørring, hvor han i dag bor på en landejendom, som han holder af at passe og vedligeholde. Den øvrige fritid bruges sammen med kæresten Marlene, deres børn, samt venner og familie. Christian har altid levet et aktivt liv, han går meget på jagt og har altid nydt tiden i naturen.

Christian Beith Kjeldsen overtager jobbet som direktør for Bygma Bindslev efter Anders Lindholm, der 1. januar 2023 tiltræder som direktør for Bygma Hjørring.

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2021 for 10,8 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783