Gå til indhold
Christian Christiansen Svane er udnævnt til direktør for Bygma Haderslev pr. 1. december 2020
Christian Christiansen Svane er udnævnt til direktør for Bygma Haderslev pr. 1. december 2020

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Bygma Haderslev

Christian Christiansen Svane tiltræder som ny trælastdirektør for Bygma Haderslev pr. 1. december 2020. Den kun 35-årige Christian Christiansen Svane er udlært i Bygma Esbjerg og har siden 2016 været salgschef samme sted. Det seneste år har han været konstitueret filialchef for Bygma Sønderborg.

Et godt uddannelsessted
Christian Svane var egentlig på vej til at blive folkeskolelærer, men efter 3 år på lærerseminariet, deltog han på en jobmesse arrangeret af Esbjerg Kommune. Her mødte han Bygma Esbjergs direktør, der leverede en overbevisende præsentation om de mange muligheder der er i Bygma, for de som vil og kan. Christian var ikke i tvivl og skiftede kort efter uddannelsesvej. Efter to års elevuddannelse satte han kronen på værket som vinder af den prestigefyldte ’FUT Fagprøvepris’ (Foreningen for Trælast og Byggemarkedsfolk).

Karrieren tog fart
Christian Svane blev efter elevtiden fastansat i Bygma Esbjerg hvor han bestred forskellige salgsfunktioner, og karrieren tog hurtigt fart. Efter et par år fik han tilbudt at gennemføre Bygmas salgslederuddannelse, og snart blev han udnævnt til salgschef. ”Uddannelsen påvirkede mig positivt både professionelt og personligt. Jeg lærte rigtig meget om ledelse, og jeg udviklede mig meget i de 1½ år det tog at gennemføre den”, sige Christian. ”Da Bygma Sønderborg for snart et år siden manglede en stedfortrædende filialchef, sagde jeg ja tak til udfordringen, som var en stor tillidserklæring. 2020 har været et hæsblæsende år, hvor gode initiativer er blevet indført og fastholdt, med gode resultater til følge”.

Ét samlet hold
Den 1. december overtager Christian Christiansen Svane så ledelsen af Bygma Haderslev. ”Jeg kommer med en ydmyg tilgang til medarbejdere og kunder, men også med en masse idéer til videreudvikling. Min branche- og salgsmæssige baggrund og året som filialchef i Sønderborg har rustet mig godt til jobbet. I første omgang vil jeg lære medarbejderne og deres kompetencer at kende og have fokus på at videreudvikle teamet som et samlet hold. Dernæst skal vi sammen udvikle markedet i og omkring Haderslev, ligesom synlighed i lokalområdet står højt på min dagsorden”.

Christian bor i Bryndum uden for Esbjerg sammen med sin kone Jeanette og parrets to døtre på 3 og 10 år. Fritiden går med familie, venner, vedligehold af hus og have, samt ture i weekenden rundt i landet. 

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2019 for 8,4 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783