Gå til indhold
Thomas Kotzebue-Kjær er pr. 1. oktober udnævnt til direktør for Bygma Helsingør.
Thomas Kotzebue-Kjær er pr. 1. oktober udnævnt til direktør for Bygma Helsingør.

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Bygma Helsingør

Thomas Kotzebue-Kjær (45) tiltræder jobbet som ny direktør for Bygma Helsingør pr. 1. oktober 2022. Han kommer senest fra en stilling som salgschef hos Johannes Fog i Helsinge.

Thomas Kotzebue-Kjær kommer til Bygma Helsingør med mange års erfaring fra byggebranchen. Han var handelselev i Carl F. i Hillerød og med sit uddannelsesbevis i hånden tog han på en længere dannelsesrejse i Asien, inden han vendte tilbage til byggebranchen.

Thomas læste til markedsføringsøkonom og blev bl.a. igen ansat hos Carl F hvor han efter nogle år blev afdelingsleder i virksomhedens afdeling i Hillerød, hvor det hele startede. Herefter tog karrieren fart; Thomas Kotzebue-Kjær bestred forskellige salgslederjob i branchen, inden han for 5 år siden kom til Johannes Fog i Helsinge som salgschef.

Synlighed og lokal involvering
”Det er en stor drøm der nu går i opfyldelse” siger Thomas Kotzebue-Kjær om sin udnævnelse til direktør for Bygma Helsingør. ”Forretningen er ikke større, end at jeg bliver en del af det hele. Jeg lægger vægt på synlig ledelse og vil være med i mange arbejdsprocesser, ligesom jeg glæder mig til at have min daglige gang i butik, på lager og overalt i forretningen. Men mest af alt ser jeg frem til at etablere et godt samarbejde med både kunder og medarbejdere”.

Den nye direktør fortæller videre at han vil have stort fokus på lokal involvering. ”Vi vil skabe flere spændende arrangementer for vores mange lokale kunder, og i hverdagen handler det om, at vise kunderne at vi vil dem. Alle skal føle sig velkomne her hos os”.

Løfter i flok
Thomas Kotzebue-Kjær ser især frem til at lære personalet at kende. ”Det er utroligt vigtigt at medarbejderne har det godt, og at de får den fornødne støtte og føler sig værdsat. Det er en udfordrende tid for hele branchen, hvor det er endnu mere vigtigt at alle løfter i flok og samarbejder om at løse de opgaver, der er. Det vil jeg gerne være garant for”.

Privat er Thomas gift med Stephanie, som han har to børn på 7 og 10 år med. Han har sine rødder i Hillerød, hvor familien bor i dag. Det samme gør hans forældre og svigerforældre der hjælper med børnepasning, når hverdagen spidser til. Thomas Kotzebue-Kjær har tidligere spillet både tennis og fodbold. Begge dele er dog sat på stand-by og i dag er det primært sommerhuset i Liseleje, der trækker i fritiden.

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2021 for 10,8 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783