Gå til indhold
Jens Scheel Rasmussen er pr. 1. november 2021 udnævnt til direktør for Bygma Hvalsø
Jens Scheel Rasmussen er pr. 1. november 2021 udnævnt til direktør for Bygma Hvalsø

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Bygma Hvalsø vil have fokus på lokalområdet

Jens Scheel Rasmussen (36) er pr. 1. november 2021 udnævnt til direktør for Bygma Hvalsø. Han kommer senest fra en stilling som salgschef i Stark Holbæk.

Jens Scheel Rasmussen er uddannet i trælastbranchen, og har bl.a. taget en akademiuddannelse i ledelse. Han har 16 års erfaring inden for salg til byggebranchen, heraf de seneste seks år som salgschef; først i Stark Nordhavn og senest i Stark Holbæk.

En veldrevet forretning
”Jeg glæder mig til at tiltræde som direktør for Bygma Hvalsø, og ser frem til at være med til at videreudvikle en veldrevet forretning i en kæde med værdier, som jeg i høj grad kan identificere mig med” siger Jens Scheel Rasmussen. ”Det bliver en stor motivationsfaktor for mig, at stå med det daglige ansvar for ledelse, drift og strategisk salg. Det er områder, jeg er passioneret omkring, og har god indsigt i fra mit tidligere virke. Jeg ser frem til sparring med min regionsdirektør, og med medarbejderne der helt sikkert er dygtigere end mig på de produktfaglige områder, så jeg glæder mig også til ny læring”.

Godt kundegrundlag
Bygma Hvalsø har ca. 20 engagerede medarbejdere. Forretningen har ifølge Jens Scheel Rasmussen en god størrelse, da den tilbyder et bredt udvalg af byggematerialer, værktøj, maling, beklædning mm. Kunderne udgør et godt miks af gode lokale håndværkskunder, landsdækkende proff-kunder og et mindre antal private kunder.

Jens Scheel Rasmussens første indsatsområde bliver at lære medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere at kende. ”Der ligger en vigtig opgave for mig i at komme ud i lokalområdet og få besøgt så mange af de eksisterende kunder som muligt, og forhåbentlig også nogle nye kunder i den nærmeste fremtid” tilføjer han. ”Jeg vil have stort fokus på den lokale forankring”.

Privat bor Jens Scheel Rasmussen i Holbæk sammen med sin kæreste Rie, der er sygeplejerske, og deres 2-årige datter Anna. Han kommer selv fra Tuse, og efter en årrække i København, flyttede han og kæresten tilbage til Holbæk, hvor de er tæt på familie og netværk. I sæsonen sejler Jens kapsejlads på Holbæk Fjord, og indimellem frekventerer han hjemmetræningsrummet i garagen eller snører løbeskoene.

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.500 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2020 for 9,4 mia. DKK.

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37