Gå til indhold
Jeppe Kjærby Christensen (37) er pr. 1. juni 2022 udnævnt til direktør for Bygma Ringe.
Jeppe Kjærby Christensen (37) er pr. 1. juni 2022 udnævnt til direktør for Bygma Ringe.

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Bygma Ringe

Jeppe Kjærby Christensen (37) er pr. 1. juni 2022 udnævnt til direktør for Bygma Ringe. Han har indtil tiltrædelsen været butikschef i samme forretning.

Jeppe Kjærby Christensen er udlært tømrer og har arbejdet i byggebranchen de sidste 10 år. Inden han kom til Bygma Ringe som butikschef i 2020, bestred han et tilsvarende job i en anden byggematerialekæde. Han kommer desuden med lang ledelseserfaring fra både tidligere jobs og uddannelse.

Købmandskab og udfordringer

”Jeg kom til Bygma, fordi det er en ambitiøs koncern med gode udviklingsmuligheder, og værdier der harmonerer med mine egne” siger den nyudnævnte direktør. ”Det er en virksomhed der har ’den gule førertrøje’ på i forhold til bæredygtighed og som har fokus på udvikling af sine medarbejdere. Og så er her frihed til at udøve godt købmandskab og at udfordre sig selv”.

Som butikschef i Bygma Ringe har Jeppe Kjærby Christensen lagt vægt på at have de rigtige varer på hylderne, og på at have nok af dem. Han har været med på en ekstraordinær vækstrejse for forretningen – og nu har han så selv sat sig i direktørstolen.

Fokus på det lokale

Faktisk er han den første direktør i Bygma, der udnævnes fra butikschef-rækkerne frem for at komme med en trælast-baggrund. ”Det forpligter. Jeg vil gøre alt for at levere varen, og jeg håber, at jeg kan være inspirationskilde for andre dygtige butikschefer” siger Jeppe Kjærby Christensen.

I forhold til kunderne, vil Bygma Ringe-direktøren have fortsat fokus på at være tæt på de lokale kunder. Jeg deltager allerede i flere lokale netværk, og der er helt sikkert flere der er relevante. ”Forretningen skal blive ved med at engagere sig i lokale forenings-sponsorater, ligesom vi vil entrere med lokale håndværkere, når vi har egne projekter, der skal udføres”.

”I forhold til medarbejderne, er mit vigtigste indsatsområde at have glade medarbejdere. Jeg har lært at se potentialet i den enkelte medarbejder, og det vil jeg lægge vægt på at fremme”.

Privat er Jeppe Kjærby Christensen gift med Lise, som han har to døtre på 6 og 3 år med. Familien bor i Dalum, Odense, i et hus, som Jeppe - med hjælp fra professionelle håndværkere – selv renoverer. I ferierne holder han af at rejse med familie og venner. Og så har han en unik samlerinteresse i whiskyflasker. Ikke til at drikke, naturligvis, men som ’håndgribelige aktier’.Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2021 for 10,8 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783