Gå til indhold
Morten Bak er udnævnt til direktør for Bygma Sønderborg pr. 1. december 2020
Morten Bak er udnævnt til direktør for Bygma Sønderborg pr. 1. december 2020

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Bygma Sønderborg

Morten Bak (50) er udnævnt til trælastdirektør for Bygma Sønderborg pr. 1. december 2020

Morten Bak er uddannet i trælastbranchen og har efterfølgende taget en pre MBA på Business Institute i Aalborg. Efter ca. 10 år i et trælast- og byggecenter, skiftede han job til producent- og leverandørleddet. Morten kommer senest fra en stilling som CSO hos Frøslev Trælast.

Projektleverancer og daglig handel
”Jeg havde ikke brug for betænkningstid, da muligheden for at blive direktør i Bygma Sønderborg bød sig”. siger Morten Bak. ”Bygma står for mig som en veldrevet professionel forretning, der prioriterer kompetent rådgivning og sikker levering. Det spiller bestemt positivt ind, at Bygma er en danskejet virksomhed.

Bygma Sønderborg er kendt som en proff-forretning med dygtige medarbejdere, som kender sine kunder og projekterne i lokalområdet. Jeg forventer at jeg, sammen med medarbejderne i ’team Sønderborg’, kan udbygge kendskabet til Bygma som projektleverandør og udvikle den daglige handel med både eksisterende og nye kunder”.

Morten Bak, der kommer fra Fredericia, har stor veneration for Sønderjylland, hvor han har arbejdet gennem en årrække. ”Sønderborg er en fantastisk by, og jeg kender området og projektmarkedet ret godt som følge af mine tidligere ansættelser og relationer”.

Bæredygtig dagsorden
Bygma har en ambition om at være med til at udbrede det bæredygtige byggeri i Danmark, og Morten Bak kommer med en erfaring, som understøtter denne dagsorden. ”Jeg har været med til at hjælpe en del nye produkter inden for indeklima og genanvendelse på markedet og kender vigtigheden af at tilbyde kunderne dokumentation og vejledning på området”.

Snart rykker Morten Bak rødderne op fra Fredericia og flytter til Sønderjylland med sin familie. Lige nu bruger han det meste af fritiden på at renovere et ældre hus, og glæder sig til at flytte tættere jobbet. Derudover er jagt den foretrukne fritidsinteresse.

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2019 for 8,4 mia. DKK.

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37