Gå til indhold
Henrik Thomsen er udnævnt til direktør for Bygma Sorø pr. 1. december 2020
Henrik Thomsen er udnævnt til direktør for Bygma Sorø pr. 1. december 2020

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Bygma Sorø

Henrik Thomsen (55) er udnævnt til trælastdirektør for Bygma Sorø pr. 1. december 2020. Han har siden 2016 været salgschef i Bygma Næstved. Henrik Thomsen er uddannet tømrer og var selvstændig tømrermester gennem 14 år. I 2013 kom han til Bygma Næstved som ekstern sælger.

Henrik Thomsen startede i Bygma Næstved netop som forretningen blev overtaget af Bygma. ”Det var en spændende og udfordrende proces at skulle integrere en eksisterende forretning ind i en stor nordisk koncern med alt hvad det indebærer af tilpasning af sortiment, systemer og kultur”, fortæller Henrik Thomsen. ”Den samme proces har Bygma Sorø, der blev overtaget af Bygma i starten af 2020, været igennem for nylig. Butikken står nu knivskarpt, men der ligger fortsat en opgave i at udbygge kundegrundlaget og et endnu større kendskab til Bygma i lokalområdet. Det er noget jeg har stor erfaring med, og en opgave jeg glæder mig til at løse.”

Lederuddannelse gav ambitioner
Henrik Thomsen gennemgik i 2016 Bygmas salgslederuddannelse. ”Uddannelsen gav mig en værdifuld indsigt i ledelse og salgspsykologi, samt nogle unikke værktøjer til at coache og motivere. Den skubbede også til mine ambitioner om at komme videre i karrieren. Jeg er derfor glad og stolt over at Bygma nu viser mig den tillid, at udnævne mig til direktør for Bygma Sorø”.

Henrik Thomsen glæder sig til at lære medarbejderne og deres kompetencer at kende. ”Jeg vil have fokus på at få det bedste frem i alle og på at vi spiller sammen som et hold. Medarbejdernes trivsel er afgørende for at få ting til at lykkes. Jeg vil også tage rundt at besøge håndværksmestrene i Sorø og omegn og for at sikre at de ved hvem vi er, og er klar over hvor let det er, at komme til og fra Bygma Sorø, der ligger strategisk placeret lige ud til motorvejen. Det kommer jeg til at tage fat på rimeligt hurtigt”.

Er friluftsmenneske
Henrik Thomsen bor i Sandved ved Fuglebjerg sammen med sin kæreste Anette gennem 22 år. Sammen har de datteren Ida på 15. Henrik har desuden en udeboende søn, Rasmus, på 23 år. Den nye direktør er født og opvokset på en gård og har arbejdet i bl.a. Schweiz og Tyskland. Han holder af alle former for udendørs aktivitet og dyrker bl.a. golf, jagt, fiskeri, og skiløb. 

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2019 for 8,4 mia. DKK.

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37