Gå til indhold
Klaus Machmüller er fra 1. januar 2020 direktør for Bygma Tønder og Bygma Skærbæk
Klaus Machmüller er fra 1. januar 2020 direktør for Bygma Tønder og Bygma Skærbæk

Pressemeddelelse -

Ny direktør for Bygma Tønder

Bygma A/S har udnævnt Klaus Machmüller (42) til ny direktør for Bygma Tønder pr. 1. januar 2020

Klaus Machmüller er i dag direktør for Bygma Skærbæk, og vil fra årsskiftet være direktør for både Bygma Tønder og Bygma Skærbæk.

Klaus Machmüller er udlært inden for lager og logistik i Bygma Aabenraa. Han kom senere til Bygma Esbjerg som sælger og efter en periode som salgschef uden for Bygma, tiltrådte han i 2016 jobbet som direktør for Bygma Skærbæk. Her har han stået i spidsen for en flot udvikling af forretningen, som i dag har mange professionelle håndværkskunder og en dedikeret medarbejderstab.

De to forretninger ligger geografisk tæt, og med Klaus Machmüller i spidsen styrker Bygma det gode samarbejde mellem Bygma Tønder og Bygma Skærbæk.

Klaus Machmüller bor selv i Tjæreborg og har godt kendskab til lokalområderne i syd- og sønderjylland. Han ser frem til nye udfordringer og større ansvar, og vil fremover dele sin tid mellem de to forretninger.

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2018 en omsætning på ca. 7,9 mia. DKK.

Pressekontakt

Jytte Wolff-Sneedorff

Jytte Wolff-Sneedorff

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver Presse og Kommunikation 88 51 19 37