Gå til indhold
Steffen Lehmann Nielsen fra Bygma Aars vandt FUTs Fagprøvepris 2019 i kategorien Trælast
Steffen Lehmann Nielsen fra Bygma Aars vandt FUTs Fagprøvepris 2019 i kategorien Trælast

Pressemeddelelse -

Steffen fra Bygma Aars vandt FUTs Fagprøvepris 2019

Steffen Lehmann Nielsen fra Bygma Aars løb med 1. pladsen da Foreningen Trælast og Byggemarkedsfolk forleden uddelte FUTs FAGPRØVEPRIS 2019. Steffen var nomineret i kategorien trælast.

Prisens formål er at inspirere branchens elever til at yde en ekstra indsats med udarbejdelsen af deres fagprøveopgave. Og inspirere var netop hvad Steffen gjorde. Han havde valgt en helt ny tilgang til sin fagprøve der handlede om emnet: Hvordan skaber vi relationer til vores kunder.

Hentede inspiration i udlandet
Som led i sin salstrainee-uddannelse var Steffen sidste år på udvekslingsophold i flere af Bygmas forretninger i Sverige. Og mange af de indtryk han fik i løbet af dette ophold, var med til at danne baggrund for hans løsning af fagprøveopgaven.

”Jeg lærte rigtig meget i Sverige og oplevede på tæt hold hvordan man gør tingene i et andet nordisk land. Jeg erfarede at der er både forskelle og ligheder imellem den måde man håndterer kundekontakten på i hvert enkelte land. Jeg brugte bl.a. den inspiration til en model for at skabe gode relationer til kunderne, ligesom jeg inddrog elementer fra vores eget Service & Kvalitets-koncept”, siger han.

Præmiepenge til badeværelsesrenovering
Det er Business College Syd, der har indstillet Steffen Lehmann Nielsen til Fagprøveprisen, og overrækkelsen fandt sted i forbindelse med FUTs generalforsamling på skolen i Mommark.

Med prisen følger et kontant beløb, som Steffen vil bruge på at renovere badeværelset i hjemmet i Aars. Selvfølgelig med materialer fra Bygma.

Emner

Kategorier

Regions


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2018 en omsætning på ca. 7,9 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783