Gå til indhold
Udover ”Ikke for amatører-prisen” fik Kristoffer Kruse Svendsen også et rejsegavekort på 10.000 kroner til Island.
Udover ”Ikke for amatører-prisen” fik Kristoffer Kruse Svendsen også et rejsegavekort på 10.000 kroner til Island.

Pressemeddelelse -

Tømrerlærling løb med årets detalje til DM i Skills: ”Jeg er meget stolt”

Som en del af Bygmas hovedsponsorat til DM i Skills valgte den familiejede virksomhed at lancere ”Ikke for amatører-prisen” til årets detalje. Prisen gik til tømrerlærling Kristoffer Kruse Svendsen fra Randers.

Til dette års DM i Skills var det ikke kun titlen som danmarksmester, der var på spil. Hovedsponsoren Bygma valgte nemlig at, årets detalje skulle hyldes med ”ikke for amatører-prisen.” Den gik til Kristoffer Kruse, der er i lære hos PN Tømrer og Byggefirma A/S på baggrund af hans evne til at tænke i løsninger og at han kæmpede videre lige meget, hvad der skete. På scenen til at overrække prisen samt rejsegavekortet til Island på 10.000 kroner, stod HR konsulent i Bygma, Stephanie Norup.

- I Bygma har vi et konstant fokus på at tage ansvar for det samfund, vi er en del af. En stor del af det ansvar ligger i at hylde og anerkende de unge mennesker, der har valgt at tage en erhvervsfaglig uddannelse, da samfundet skriger på dem, lyder det inden hun fortsætter:

- Samtlige deltagere satte os på en svær opgave, da de hver især leverede imponerende detaljer. Derfor valgte vi at fokusere på evnen til at tænke i løsninger og hvordan man ved hjælp af netop detaljen kan lykkes med sit projekt – og det må man sige, at Kristoffer i den grad gjorde.

Specielt at blive anerkendt

Inden Stephanie Norup løftede sløret, kunne hun fortælle lidt om, hvad andre havde sagt om Kristoffer til DM i Skills. Her blev det fremhævet, at Kristoffer hurtigt og sikkert kan finde den gode løsning – også midt i en konkurrence. Da det stod klart, at den unge tømrerlærling skulle op og modtage prisen under afslutningsceremonien, var det et stort øjeblik.

- Jeg er meget stolt over at modtage ”ikke for amatører-prisen.” Jeg blev meget overrasket, og jeg har stadigvæk ikke helt forstået, at jeg har vundet og får muligheden for at opleve Island, lyder det inden han fortsætter:

- Det er specielt, at ens arbejde og håndværk bliver anerkendt, og jeg vil gerne takke Bygma for at indstifte prisen. Det er fedt at opleve, hvordan vi som branche står sammen om at sætte fokus på hvad, erhvervsuddannelserne kan.

Kristoffer Kruse Svendsen er i lære hos PN Tømrer & Byggefirma A/S, og går på Radium i Randers.

Til DM i Skills skulle tømrerne bygge en kompliceret udgave af et legehus, hvilket de har haft 21 timer til.

Emner

Kategorier


Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.700 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2022 for 11,6 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783