Gå til indhold
Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling

Nyhed -

Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling

Bygma inddrager igen i år sine kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2019 via salg af chokoladebarer i koncernens forretninger over hele landet.

Erfaringen fra de seneste to år viser at der er både lyst og stor vilje til at forbedre nogle basale vilkår for udsatte grupper i samfundet. I år går pengene til piger i de fattigste lande, der ofte udsættes for vold og overgreb. Bygma Fonden støtter årets tema ”Styrk verdens piger” med 600.000 kr.

Supplerende donation

”Sidste år kunne vi lægge mere end 185.000 kr. oven i Bygma Fondens donation alene via salg af chokoladebarer i vores forretninger” fortæller projektleder Mette Aakær Petersen. ”I år har vi valgt at satse på lækre Yankie-barer i megastørrelse, der kan købes hos Bygma frem til den 1. februar. Beløbet fra salget af chokoladebarerne går ubeskåret til Danmarks Indsamling 2019. Vi håber at kunne sælge mindst lige så mange barer som sidste år, så vi igen kan lægge et pænt beløb oven i Bygma Fondens donation.”

Stolthed og anerkendelse

For medarbejderne i Bygma betyder donationen ekstra stolthed og vi oplever stort engagement” siger Mette Aakær Petersen videre. ”Alle kan dagligt følge med i salget af barer på intranettet, og der konkurreres ivrigt om hvilke forretninger, der kan skabe det største salg. Mange kunder udtrykker desuden anerkendelse af at Bygma tager et medansvar for vores omverden”.

Det indsamlede beløb vil – sammen med Bygma Fondens donation – blive overrakt ved det store DR Danmarks Indsamlings show den 2. februar i Musikkens Hus i Aalborg.

Kontakt:

Jytte Wolff-Sneedorff, kommunikationsrådgiver, Bygma Gruppen, jws@bygma.dk, tlf: 88 51 19 37

Fakta om Bygma Gruppen:

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere fordelt på ca. 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen omsatte i 2017 for 7,5 mia. DKK. Bygma er en socialt ansvarlig virksomhed, som siden 2009 har udarbejdet CSR regnskab og arbejder seriøst med CSR initiativer, herunder bl.a. FN Global Compact, menneskerettigheder og tilsvarende initiativer.

Kategorier

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783

Relateret materiale