Gå til indhold
Bygma vil gerne have flere elever som Emilie

Pressemeddelelse -

Bygma vil gerne have flere elever som Emilie

Emilie Haugshøj Jensen (21) er under uddannelse i Bygma og arbejder til daglig i Bygma Haslev. Hun er i gang med en 2-årig handelsuddannelse som salgstrainee. Bygma uddanner 40-50 nye elever hvert år, og er lige nu i gang med at ansætte nye elever til det næste hold, der starter i september.

Far inspirerede til karrierevalg

”Jeg vidste at jeg ville arbejde i byggebranchen” siger Emilie. ”Min far er murer, og han tog mig ofte med ud at købe materialer, da jeg var en lille pige. Jeg husker duften af træ, den gemytlige omgangstone og respekten for det gode håndværk. Faktisk er jeg kommet i Bygma Haslev fra jeg var omkring 4 år. Og det var med stor gensynsglæde, da jeg mange år senere fik mulighed for at søge uddannelsesplads netop her. Nogle af kollegerne siger at de kan huske mig fra dengang”.

Forventningerne indfriet

”Efter 9. klasse startede jeg på STX, men i 2. g. fandt jeg ud af, at jeg hellere ville gå i erhvervsfaglig retning, og gik ud af gymnasiet for at gå på handelsskole”, fortsætter Emilie. ”Handelsskolens grundforløb var en kæmpe øjenåbner for mig, og for første gang fik jeg lutter gode karakterer. Jeg var ikke i tvivl om at det var den vej jeg skulle gå”.

Uddannelsen til salgstrainee har indfriet alle Emilies forventninger. Hun holder af afvekslingen mellem skoleopholdene på Business College Syd og praktik ”hjemme” i forretningen. ”Jeg går på værktøjslinjen, og laver ofte udstillinger af el-artikler og prøver mine teoretiske færdigheder af. Jeg arbejder også i afdelingen for profiltøj, hvor jeg udarbejder tilbud, præsentationer og laver udstillinger af tøjudvalg”.

ECTS-point til at bygge videre på

Foråret er eksamenstid, og lige om lidt skal Emilie aflægge fagprøve som bevis på, at hun har nået slutmålet for sin uddannelse i Bygma. Oven i den obligatoriske uddannelse, skal Emilie også til eksamen i faget ”grundlæggende salg og salgspsykologi”. Det er en eksamen på akademiniveau, som Bygma har valgt at give sine elever, og som betyder at de optjener 10 ECTS-point, som de senere kan bygge videre på. ”Det er fedt hvis jeg vil læse videre, men lige nu vil jeg bare gerne arbejde derudaf” slutter Emilie.

Lige nu er der ledige elevpladser i flere af Bygmas sjællandske forretninger: bl.a i Bygma Haslev, Bygma Hvalsø og Bygma Viby J. Læs mere på: www.bygma-salgstrainee.dk


Bygma Gruppen er en solid nordisk koncern placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark. Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt har været omdrejningspunktet for Bygma Gruppens virke siden grundlæggelsen. Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed der bidrager positivt til samfundet.

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2018 en omsætning på ca. 7,9 mia. DKK.

Kontakt

Lasse Weien Svendsen

Lasse Weien Svendsen

Pressekontakt Marketingdirektør Marketing 27885783

Relateret materiale