Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Amalie Rosaline og Silas Thorup (i midten) er to af de unge influencere, der sammen med Bygmas egne medarbejdere skal hjælpe Bygma med at få endnu flere unge til at satse på en 2-årig handelsuddannelse i Bygma.

Bygma anvender influencere og egne medarbejdere i jagten på nye elever

Der er fortsat rift om de unge til elevpladserne. Bygma går nu nye veje for at tiltrække branchens bedste elever. Samarbejdet med influencere og en højere grad af medarbejderinvolvering er blandt de nye tiltag, der skal få HHX-, EUD og EUX-elever til at vende blikket mod en salgstrainee-uddannelse i Bygma.

Kontorassistent Jeanette Sprogø Olesen kan fejre 25 års jubilæum den 19. januar i Bygma Thems administration

25-års jubilar i Bygma Them

Jeanette Sprogø Olesen, der er kontorassistent i Bygma Thems administration, kan fejre 25-års jubilæum den 19. januar 2023

Efter tæt på 20 år i Bygma, træder regionsdirektør Jens Jensen - efter eget ønske – tilbage som regionsdirektør for Bygmas Region Øst

Regionsdirektør for Bygmas Region Øst træder tilbage

Efter tæt på 20 år i Bygma, overlader regionsdirektør Jens Jensen - efter eget ønske - roret til nye kræfter ved årsskiftet. Jens Jensen har gennem de sidste 10 år ledet Bygmas største region med nu 20 forretninger på Sjælland, Bornholm og Lolland Falster.

Anders Lindholm der hidtil har været direktør for Bygma Bindslev, er pr. 1. januar 2023 udnævnt til direktør for Bygma Hjørring.

Ny direktør for Bygma Hjørring

Anders Lindholm der hidtil har været direktør for Bygma Bindslev, er pr. 1. januar 2023 udnævnt til direktør for Bygma Hjørring.

Christian Beith Kjeldsen er pr. 1. januar 2023 udnævnt til direktør for Bygma Bindslev. Han har siden 2019 været salgschef i samme forretning.

Ny direktør for Bygma Bindslev

Christian Beith Kjeldsen er pr. 1. januar 2023 udnævnt til direktør for Bygma Bindslev. Han har siden 2019 været salgschef i samme forretning.

To af Bygmas mangeårige regionsdirektører, Jens Jensen og Hans Andersen, har valgt at vige pladsen for nye kræfter. Thomas Sjøstein og Morten Kvist er ny regionsdirektør for hhv Region SØ og Region NØ

Bygma skifter ud på regionsdirektørposter

Ved årsskiftet har to af Bygmas regionsdirektører gennem mange år valgt at vige pladsen for nye kræfter. Den tidligere Region Øst - som nu bliver opdelt i to regioner - og Region Midt får derfor nye regionsdirektører.

”Vi håber at den nye vidensplatform vil komme branchen til gavn i vores fælles indsats for at indfri den bæredygtige dagsorden” siger marketingdirektør Lasse Weien Svendsen.

Bygma inviterer håndværkerne ind i nyt bæredygtigt univers

Danmarks største danskejede leverandør af byggematerialer til professionelle har gjort bæredygtigt byggeri nemt og overskueligt for håndværkerne. Det sker med lanceringen af et unikt bæredygtigt univers, der er tænkt som en digital håndbog med viden om alt fra klimalovkrav til certificeringsordninger.

Vis mere